Beregn ligevægtsindtag

Her kan du beregne dit ligevægtsindtag

Her på bloggen er der ofte blevet talt om begrebet ligevægtsindtag. Det kan være en utrolig vigtig faktor at kende dit ligevægtsindtag, hvis du vil opnå gode resultater med din træning. For at gøre det hele endnu nemmere for Fitness-blog.dk’s læsere har vi derfor fået lavet en smart lille beregner, som kan finde dit ligevægtsindtag, samtidig med at den kan tilføje dit ønskede overskud/underskud.

Det eneste du skal gøre er at udfylde skemaet og trykke på “Udregn“. Det er meget vigtigt du er præcis i din indtastning og at du hverken over- eller underdriver dine tal. Beregneren er ikke universel, men kan give dig et vejledende estimat af dit energibehov.

Udregneren tager udgangspunkt i Benedict-Harris formlen, men vi har dog lavet nogle små ændringer. Kom gerne med din vurdering af beregneren – virker den?

Hvad skal du bruge dit ligevægtsindtag til? Kostplaner og gode råd om kost finder du under beregneren.

Ønsker du at vide mere? Kostplaner og gode råd finder du her!

Uanset om du har udregnet dit ligevægtsindtag fordi du gerne vil tabe dig eller øge din muskelmasse, så har vi her på fitness-blog gennem tiden skrevet mange artikler og lavet flere videoer omkring disse emner.

Cut eller bulk: Komplet kostplan til kvinder

Kost: Et eksempel på en kostplan for vægttab

Muskelvækst: En komplet kostplan for mænd

Kost: Et eksempel på en kostplan for muskelvækst 

Et højt proteinindtag slanker og beskytter muskelmassen under træning
(læs også guiden til proteinpulver og aminosyrer)

No votes yet.
Please wait...