Om bloggen

Velkommen til Fitness-Blog.dk.

Fitness-Blog blev stiftet i 2007 af Lasse Kjær og Anders Saugstrup. I slutningen af 2012 kom Cand. Scient. Kristian Bradsted ombord og han har været ansvarlig for mange af de dybdegående artikler her på siden. Siden 2016 er Fitness-blog.dk drevet af Kim Fredtoft

Om Kim Fredtoft

Jeg er Cand. Jur. og uddannet som fitness instruktør og personlig træner tilbage i 2001.Det er dog mange år siden jeg har arbejdet professionelt med fysisk træning. Min generelle tilgang til træning og kost er evidensbaseret i så høj grad som overhovedet muligt.

Hvad laver Kristian Bradsted nu

Kristian er stadig aktiv, både på sin blog, Facebook og som personlig træner. Du kan finde ham her:

Hjemmeside:
www.kristianbradsted.dk

Facebook side:
www.facebook.com/kristianbradsted/

__________

Kontakt:

Fitness Blog v/ Kim Fredtoft
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn
kim@fitness-blog.dk

Gæsteskribent?

Har du din egen blog og kunne du godt tænke dig at komme ud til et større publikum eller sidder du bare inde med noget viden omkring træning og sundhed, som du gerne vil have ud til en masse andre? Så har du muligheden for at skrive på fitness-blog som gæsteskribent. Vi er naturligvis kun interesseret i gode værdiskabende artikler, som kan videregive objektiv og brugbar viden til læseren.

Hvis det lyder som noget du kunne tænke dig, så skal du være velkommen til at kontakte os via den ovenstående mailadresse. Vær gerne så konkret som mulig, når du beskriver hvad du gerne vil skrive om.

[/column] [/column-group]

Affiliate marketing

At drive en hjemmeside som fitness-blog er ikke uden omkostninger. Udover udgifter til at udvikle og vedligeholde hjemmesiden, så bruges der tid på at skrive artikler, lave videoer og besvare spørgsmål i kommentarfelterne.

Vi gør nogle steder brug af affiliate links til produkter, som vi enten anmelder, anbefaler eller som vi mener at vi kan stå inde for.

Køber du et produkt gennem et affiliate link, så støtter du samtidig Fitness Blog, uden at du skal betale mere for produktet hos forhandleren.

Vi vil dog gerne understrege at vi ikke bruger affiliate links til hvilket som helst produkt eller forhandler. Ligesom det heller ikke ændrer indholdet af vores artikler, videoer og anmeldelser, og dermed vores holdning, til produktet, som der evt. linkes til.

No votes yet.
Please wait...