WiFi badevægt – Du kan vinde den!

En badevægt som kan måle din vægt, BMI og fedtprocent, og som overfører alle data til din computer via et trådløst netværk. Det findes og det virker! Jeg har fået lov at teste en, og jeg giver den nu videre til en heldig læser. Læs med videre og læs min anmeldelse af vægten og se hvordan du vinder den..

Den ultimative badevægt

Jeg har, som sagt, fået lov at teste den ultimative badevægt. Badevægten hedder Withings Wifi, og er en super fed badevægt (ja, en badevægt kan faktisk godt være fed), som har en masse geniale funktioner. Først og fremmest kan den selvfølgelig fortælle dig hvad du vejer. Derudover kan den:

  • Måle din fedtprocent.
  • Udregne dit BMI.
  • Overføre dine resultater til en program på din computer eller iPhone, som giver dig et komplet overblik over din udvikling.

Det er webshoppen CoolStuff – Gadgets og Fede Gaver, som har været så venlig at sende mig badevægten. Efter at have testet den over et par dage, skal den selvfølgelig sendes videre til en læser. Det vil altså sige du har muligheden for at vinde en badevægt til en værdi af 1195,- kr! Læs meget mere om hvordan du vinder, lidt længere nede.

Min vurdering af badevægten

Jeg har valgt at bedømme badevægten med karakterer fra en 10-skala (0-10).

Installation: 9/10!
Det er utrolig nemt at installere vægten og få det til at virke på både computer og iPhone. Det eneste du skal bruge for at gennemføre installationen er din pc, badevægten, usb-kablet som følger med, og så koden til dit trådløse netværk.

Brug og funktioner: 9/10!
Den kan jo sådan set alt man kan forvente af en badevægt, og lidt til. Den virker til at fungere super stabilt og overførslen af resultater via det trådløse netværk, går uden problemer. Det virker ganske enkelt bare. Den får kun 9/10, da den målet min fedtprocent til cirka 16%, hvilket jeg er ret sikker på er for højt. Det er dog ikke så vigtigt, da essensen ved funktionen er at man kan følge udviklingen, og så er udgangspunktet sådan set irrelevant.

Sådan vinder du badevægten

Jeg sender badevægten til en heldig læser, og chancerne for at vinde er gode:
Vi trækker lod blandt læsere som likes/synes-godt-om om vores facebookside.
Hvis/når du er tilmeldt begge steder, så skal du skrive dit navn i en kommentar herunder, sådan at vi kan tjekke at du er tilmeldt. Vi trækker lod søndag d. 12. December, og sender derefter vægten mandag d. 13. December til vinderen.

Skynd dig at deltage – held og lykke!

Endnu engang tak til CoolStuff.dk for badevægten.

Konkurrencen er afgjort: Vinderen er:

Vi har trukket lod og vinderen er Thomas Nordentoft! Tak til alle jer som har deltaget i konkurrencen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
WiFi badevægt - Du kan vinde den!, 5.0 out of 5 based on 1 rating