Vind billetter til Fit & Fun

FitandFun

Fit & Fun er en ny sportsbaseret oplevelsesmesse, som bliver afviklet for første gang den 8. – 10. november i Fredericia. Læs med her og være med i lodtrækningen om 2 fribilletter til Fit & Fun messen!

En ny oplevelsesmesse med fokus på fysisk aktivitet ser lyset den 8. november. Messen hedder Fit & Fun og du kan deltage gratis ved at læse med her og skrive en kommentar under indlægget.

Til messen vil der være foredrag med Chris MacDonald, Charlotte Bircow og Thomas Rode Andersen. Derudover vil der være masser af stande, hvor man kan tage en snak med forskellige virksomheder og foreninger indenfor sport, fitness og sundhed, og se hvad de har at tilbyde.

Messen slutter af om søndagen med et indendørs 5 km motionsløb, hvor Charlotte Bircow står for opvarmningen.

Læs mere om Fit & Fun og se hele programmet for messen på deres hjemmeside.

Sådan vinder du 2 fribilletter

Ønsker du at vinde 2 fribilleter til Fit & Fun messen, så skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du svarer på disse 2 spørgsmål:

– Hvilken messe hal foregår Fit & Fun messen i?

– Hvad vil du helst se til messen, og gerne hvorfor?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og deltag i lodtrækningen om 2 fribilletter. Lodtrækningen finder sted på mandag den 21. oktober kl. 12, hvor en vinder vil blive fundet og offentliggjort i dette indlæg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
Vind billetter til Fit & Fun, 4.3 out of 5 based on 4 ratings