Jeg mangler at tabe det sidste

Hey…
Jeg mangler og tabe de sidste kg,for at blive markeret,især på maven… men synes det sidste sidder rigtig fast…
min plan er nu at køre cutte madplan, hvor jeg ligger 500 kcal, i under skud…
jeg kører 5 split program,og hvile i weekenden…
min plan er nu at løbe om morgenen,hit træning før job ca. 3-5 km på tom mave, hver dag,,eller at løbe 5-8 km og cykle 5- 8 kg, 3 gange om ugen med ,efter styrke træning, for at smide det sidste fedt,på maven,for at den bliver markeret, hva vil du anbefale?? når jeg så dyrker cardio, hvornår skal jeg så drikke min pwo shake,efter styrke træning,eller efter cardio træning, for at få det bedste ud af den?? jeg kunne også bare gøre mit kcal underskud større,men er ikke interesseret at miste min muskelmasse,men gøre min fedt procent mindre!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Jeg mangler at tabe det sidste, 5.0 out of 5 based on 1 rating