Gode fedtstoffer?

Hej jeg har en spørgsmål vedr. ernæring som jeg håber i kan hjælpe med.

Jeg er ikke typen som tager hurtigt på, derfor har jeg altid kunnet spise hvad jeg har lyst til hvilket selvfølgelig er både godt og skidt. Jeg har dog følt mig ret træt og er nu begyndt på at leve sundere og har i den forbindelse et par spørgsmål hertil.

Jeg starter min morgen med et shot a noni juice, derefter laver jeg en smoothie med bær og lidt grønt i,(som regel noget agurk) herudover acai pulver, råt kako pulver vitamineral greens pulver og goji bær. Heri blander jeg en spsk kokosolie(livets olie- oil of life kokosolie) men jeg har nu købt bogen “high on smoothies” og kan se at der bruges livets olie oil of life en del, altså ikke kokosolien. Jeg vil derfor høre hvad i ville anbefale eller om jeg evt. kan kombinere kokosolien og den almindelige olie i min smoothie. Jeg er meget i tvivl herom, da jeg helst heller ikke vil tage på og selvfølgelig ikke skal indtage for meget olie. Jeg bruger pt. Kokosolien så mit spørgsmål er vel om den indeholder de ting kroppen har brug for eller om jeg skal skifte den ud med den almindelige olie. Hvilken en er bedst? Jeg har har nemlig også døjet med lidt uren hud og håber i denne forbindelse på at kunne se nogle resultater ved indtagelse af de sunde olier.

Herudover har jeg eksperimenteret med græskarkerner, hørfrø og chiafrø og vil høre om i kan anbefale en af de 3 som jeg også kan komme i min morgensmoothie. Har læst mig til at chiafrø skulle være rigtig gode?

Mvh Tine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)