Motivation til træning: Se den her film!!

Vi har alle dage hvor motivationen til at træne er på 0! Det sker mere for nogle end for andre. Derfor vil jeg lige vise jer en god film, som helt sikkert modvirker mangel på motivation….

Jeg har personligt sjældent problemer med manglende motivation, men når det sker, er det ofte i perioder hvor der er andre store ting i ens liv, som men fokuserer så meget på at ens træning glider lidt ud på sidelinjen! Sådan skal det også være – der vil altid komme ting der er vigtigere end træning, men men men – tjek den her film:
Filmen virker som en kæmpe portion motivation på mig!

Der er mange forskellige meninger om Ronnie Coleman og jeg ville ikke se ud som han gør, og jeg synes selvfølgelig ikke det er iorden at han haft et enormt forbrug af ulovligt gøjl i rigtig mange år, MEN jeg er 100% imponeret af hans fysik, fordi en hver med lidt forstand på bodybuilding ved at han har kæmpet hver eneste dag i rigtig mange år for at opnå sådan en krop og det er sgu noget man kan beundre..

Jeg håber filmen påvirker jer på samme måde som mig! – Jeg får bare lyst til at gå ned og rive i nogle vægte ligeså snart den begynder :) Han giver sig selv fuldt ud hver eneste gang han træner og det er sgu sådan det skal være..

Nyd den :)

Hvis du løber over en fed video som du synes vi andre på fitness-blog.dk skal se, så send mig lige en mail med et par ord og et link! :-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)