Vind et gavekort på 1000 kroner til Sportsway

Er du ligesom mig, så kan du altid bruge lidt nyt træningstøj eller fitness udstyr. Jeg har derfor lavet en aftale med Sportsway.dk om at en af fitness-blogs læsere kan vinde et gavekort på en værdi af 1000 danske kroner, som kan bruges til at shoppe løs i deres webshop. Læs her hvordan du får fingrene i gavekortet.

Sådan vinder du gavekortet

Hvis du gerne vil vinde gavekortet på 1000 kr. til sportsway.dk, så er din opgave ganske simpel og lige til. Du skal gøre følgende:

1. Klik dig ind på Sportsway.dk og find det tøj eller det fitness udstyr, som du ville bruge gavekortet på, hvis du skulle vinde det.

2. Skriv, i en kommentar herunder, hvilke produkter du ville smide i kurven, hvis gavekortet på 1000 kr bliver dit. Husk at brug din rigtige e-mail adresse i kommentaren, så jeg kan kontakte dig i tilfælde af at du skulle vinde gavekortet.

Så deltager du i lodtrækningen om gavekortet.

Man har mulighed for at skrive en kommentar og dermed deltager i lodtrækningen frem til og med søndag den 21. september 2014. Vinderen vil blive fundet og offentliggjort den efterfølgende mandag.

Held og lykke!

Vinderen er fundet!

Patrick Nielsen har vundet gavekortet på 1000 kr. til Sportsway.dk

Tillykke og tak til alle som deltog.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Vind et gavekort på 1000 kroner til Sportsway, 5.0 out of 5 based on 4 ratings