Stor guide om proteinpulver + nye produkter

whey100_stevia_1stk-pProteinpulver er vel nok det mest benyttede kosttilskud blandt motionister – og med god grund. At få dækket sit proteinbehov er vigtigt, særligt når man træner, og her kan proteinpulver være en god og praktisk løsning. Men der er også mange misforståelser omkring hvad proteinpulver egentlig er og hvordan det virker. Derudover findes der utrolig mange forskellige slags proteinpulver og mange forskellige mærker. Her på fitness-blog har en stor guide omkring proteinpulver. Den har vi nu opdateret og gjort endnu større.

Få svarene på dine spørgsmål om proteinpulver i vores store guide

I guiden finder du svar på følgende spørgsmål:

– Hvad er proteinpulver og hvad kan det indeholde?

– Er proteinpulver farligt?

– Hvordan doserer man sit proteinpulver?

– Kan man blande proteinpulver med andre kosttilskud?

– Hvad er de bedste produkter?

– Hvad er forskellen på de forskellige proteinkilder, såsom whey-, soja-, hamp-, ris- og ærteprotein?

– Hvad er forskellen på koncentrat og isolat?

Den store guide om proteinpulver kan du læse her

Nye produkter fra Bodylab og Viking

Nu når vi er ved proteinpulver, så er både Bodylab og Viking – 2 danske producenter af kosttilskud, ude med et par nye produkter, som er lidt interessante. Der sker konstant noget nyt indenfor kosttilskud og heldigvis er trenden, at flere er producenterne forsøger at læne sig op af hvad der har en virkning ifølge videnskabelig forskning. Dette er særligt det nye produkt fra Viking et eksempel på.

Viking Rebuild er et nyt produkt fra Viking, som blander wheyprotein (valleprotein), kaseinprotein og sojaprotein sammen i ét produkt. Dette er gjort på baggrund af en undersøgelse(1), som viste at forsøgspersonerne, som indtog et mix af de 3 proteinkilder, havde større aktivering af muskel proteinsyntesen end forsøgspersoner, som indtog tilskud fra proteinkilderne respektivt. Undersøgelsen var forholdvis lille, men ganske interessant. Jeg har ikke selv prøvet Viking Rebuild proteinpulveret, og derfor vil jeg gerne høre din erfaring med det, hvis du har prøvet det eller har tænkt dig at prøve det. Skriv en kommentar til indlægget herunder.

  Viking Rebuild

 • Viking Rebuild
 • Forhandler Getbig.dk
 • Indhold 5000g
 • Pris 669 kr
 • Køb nu og spar 23%
  Gratis fragt ved køb over 1000 kr.
 • Fragt 59,-
  Dankort, Kreditkort, Bankoverf. Postopkrævning

Bodylab Whey med Stevia er det første danskproduceret proteinpulver, som er sødet med ekstrakt fra Stevia planten. Proteinpulveret er hvad der svarer til Bodylabs Whey 100, men i stedet for at søde proteinpulveret med kunstige sødestoffer, så er de søde egenskaber fra Stevia planten blevet brugt. Den eneste smagsvariant, der findes med Stevia fra Bodylab i øjeblikket, er æblesmag og det lyder måske ikke så tiltalende. Men jeg har selv smagt den nye variant med Stevia og æblesmag, og den smager faktisk ganske godt!

Så er du på udkig efter en ny smag til dit proteinpulver eller bare ønsker lidt variation, og kan du godt lide tanken om at dit proteinpulver er søde med Stevia, så kan jeg godt anbefale dig at prøve Bodylabs nye produkt.

  Bodylab Whey med stevia

 • Bodylab Whey med stevia
 • Forhandler Bodylab.dk
 • Indhold 1000g
 • Pris 169 kr.
 • 2 Bodylab t-shirts ved køb over 1000 kr.
 • Fragt 29,- (GLS) eller 59,- (Postdk)
  Dankort, Kreditkort, Bankoverf.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (8 votes cast)
Stor guide om proteinpulver + nye produkter, 4.3 out of 5 based on 8 ratings