Beretning fra opvarmningsugen!

Hej Fitness-Blog.dk.

Jeg hedder Andreas og det er mig der fungerer som Lasses forsøgskanin det næste års tid.
Vores projekt er først officielt gået i luften i dag, men vi har varmet op til projektet den sidste uges tid, hvor jeg sammen med Lasse har fået styr på min kost, mit træningsprogram osv. Det vil alt sammen komme her ind på siden meget snart.
Jeg glæder mig meget til at vi kommer rigtigt i gang med projektet og derfor vil jeg lige varme jer op med en lille sammenfatning fra sidste uges ”opvarmnings-træning”. Jeg har glædet mig super meget til at komme i gang lige siden vi besluttede os for at køre det her projekt. Så følg med! Det bliver vildt.

Mandag:

Endelig kom dagen hvor vi skulle i gang. Var super motiveret hele vejen igennem og knoklede på som bare fanden. Det tog lidt tid at få styr på alle øvelserne, men vi fik alligevel en del ud af træningen. Dog syrede musklerne virkelig hurtigt til. Nok en blanding af en work-load kroppen ikke er vant til og de høje reps. Har ikke fået min Weight Gainer endnu så var over ved en ven og få en proteinshake. Lasse fik også færdiggjort mit kost-program i dag, som jeg er begyndt på.

Tirsdag:

Aaaav! Tror aldrig nogensinde jeg har haft så ondt i mine muskler som i dag. Heldigvis brugte jeg ikke de DOMS ramte muskler så meget i dag men det kunne alligevel godt mærkes at de ikke var vant til belastningen. Okay intensitet, men igen syrede musklerne til efter de første på øvelser. Samme nummer med Proteinshaken i dag. Lasse fik som sagt lavet mit endelig kost program i går som jeg så begyndte på i dag. Shit hvor er det hårdt at komme igennem alt det mad, men tror man vænner sig til det.

Onsdag:

Vel fortjent hviledag. Stadigvæk rimeligt hårdt DOMS ramt, dog er det aftagende i de først trænede muskelgrupper og benene og biceps er ikke så slemt ramt som jeg frygtede. Er begyndt at prutte voldsomt meget, og det er ikke harmløse små briser vi snakker om. Tror ikke jeg kan tåle det der pulver.

Torsdag:

Så kom smerterne i benene en dag forsinket. Heldigvis var de muskler jeg skulle træne næsten fit for fight, og de syrede langt fra ligeså meget til som de gjorde den første træning. Spurgte Lasse om han os pruttede af pulveret, men det gjorde han ikke. Fik at vide det måske var for gammelt. Han havde bare lige købt det, ham min ven.

Fredag:

Rigtig god træning i dag. DOMS var næsten væk og var super klar på at afslutte ugen med maner! Fandt ud af at prut pulveret jeg havde brugt var 6 år for gammelt!! Så kan jeg bedre forstå hvorfor jeg rendte rundt og var et masseødelæggelses våben. Min mave er begyndt at vænne sig til al den mad den skal spise nu, og sammen med vitaminerne føler jeg mig bare meget mere energisk og skarp end jeg gjorde før. Har det bare super godt!

Håber jeg har fanget jeres interesse med vores projekt. Husk at der næsten dagligt kommer opdateringer i form af nye træningspas, statusrapporter, billeder osv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)