Vitaminer, Mineraler og Antioxidanter – En del af en stærk livsstil!

Spiser du en vitaminpille hver dag? Der er delte meninger om vitaminer, mineraler og antioxidanter som et dagligt tilskud i form af en vitaminpille, og det kan også være svært at komme med et endeligt facit omkring deres gavn, men når det kommer til en livsstil hvor vægttræning er en stor del af programmet, så synes jeg det er tæt på en obligatorisk ting at have med.
Derfor vil jeg komme med mit bud på det bedste vitaminpræparat på markedet:

Jeg vil gerne starte med at indrømme at jeg ikke er nogen ekspert på vitamin-tilskudsmarkedet, så dette indlæg er skrevet ud fra min egen erfaring, andres artikler, plus heftig debat med andre ligesindende.

Efter min og mange andres mening er det bedste vitamin præparat på markedet:
Biosym Omnimin

Pillen er som skabt til os der dyrker vægttræning eller anden hård sport. Omniminpillen indeholder højere dagsdoser af vitaminer, mineraler og sporstoffer end ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel) anbefaler og det er rigtig godt! Med hård vægttræning flere gange i ugen har vi et større behov end en person som aldrig laver noget aktivt udover at passe sit arbejde og gå en tur med hunden hver aften, derfor er Omniminpillen så god!

Lad os lige kigge på hvad pillen indeholder:

  • Vitaminer
    Omnimin indeholder alle vitaminer og som sagt i højere doser end andre piller på markedet.
  • Mineraler
    Omnimin er mere rig på mineraler end nogen anden vitaminpille på markedet, så også med mineraler er den en klasse for sig.
  • Antioxidanter:
    Antioxidanter har en evne til at neutraliserer frie radikaler. Ved forbrænding og iltning(oxidation) dannes der disse aggresive molekyler som angriber og nedbryder cellemembraner. Dette er den direkte årsag til mange af nutidens sygdomme og det er Antioxidanter der har til opgave at neutraliserer disse frie radikaler.

Så stadig uden at være ekspert på området vil jeg påstå at denne vitaminpille burde være en fast del af ethvert kosttilskuds-lager.

Du kan købe vitaminpillen hos Bodyman, som er en butik jeg kan stå 100% inde for og derfor er det med god samvittighed jeg kan sende jeg videre til dem:

Køb Biosym Omnimin Vitaminpiller her:

vitaminer-mineraler-antioxidanter Du kan købe Omniminpillen hos Bodyman.dk gennem Fitness-Blog og støtte bloggens fremtid, uden at det koster ekstra for dig. Det gør du ved at købe gennem det her link:

koeb-vitaminerBiosym Omnimin 180 tabletter. 165,- kroner

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)