Hvordan er din sommerform?

Vejret er godt og strandsæsonen nærmer sig..!
Det er nu vi skal ud og vise hvad vi har arbejdet så hårdt på i centeret. Eller sådan er det i hvert fald i manges tilfælde…

Vi har alle forskellige måder og forskellige måder at opnå dem på,- jeg træner personligt efter at have en god formen året rundt. Jeg træner ikke for at kunne vise en flot form om sommeren, men for at kunne vise en flot form året rundt! ;)

Andre bodybuildere og dem vi kalder hardgainere kører meget efter bulk/cut princippet. Når sommeren slutter og temperaturen falder, så begynder den helt store Off-Season. Der står bulking på programmet, hvilket betyder at du sætter dit kalorieindtag i vejret og typisk følger træningsfrekvensen trop. Over vinteren handler det kun om en ting – at gaine muskelmasse og så betyder det overskydende fedt ikke så meget. Der skal bare muskelmasse på rammen, koste hvad det vil.

Hen imod foråret begynder du så at planlægger din cut-periode. Også kældet DIÆT! Muskelmassen har fået et gevaldigt skub i den rigtige retning henover sommeren og det er nu tid til at smide fedtet, som har sat sig, sådan så man igen kan fremstå stor og “cuttet” når sommeren kommer. Og for dem som skal dyste i diverse konkurrence, planlægges diæten sådan så man rammer den perfekte form/fedtprocent lige op til konkurrencen.

Sådan kører man år efter år, hvor man om vinteren ligner en halvfed, stor muskelmand/skovhugger vs. en flot tynd bodybuilder om sommeren..
Det er noget nær den mest optimale måde at gaine muskel på, da det uden tvivl går meget stærkere når man ligger i et forholdsvis højt kalorieoverskud hen over vinteren. Jeg er bare en af dem som ikke kan klare at være en smule halvfed 6 måneder i året, så derfor kører jeg ikke efter bulk/cut princippet, selvom det sætter mig lidt bagud i forholdet til opbygning af muskelmasse.

Hvordan vil du fremstå til sommer?

Jeg ændrer ikke på min træning op til sommeren. Jeg fortsætter som jeg har gjort hidtil, med målet om fortsat muskelvækst, mens jeg sørger for at holde mine fedtprocent nede på et pænt niveau :)

Hvad er dine træningsplaner her op til sommeren? Hvordan ser din form ud og hvordan ønsker du den skal være til sommer? Mangler du lige at smide det sidste fedt, eller fortsætter du bare med at bygge muskler på, selvom strandsæsonen nærmer sig?

Jeg glæder mig til at hører om dine planer..

Lasse
http://Fitness-blog.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)