Fitness-Blog.dk opruster!

Kristian BradstedStore nyheder til alle venner af Fitness-Blog.dk. I lang tid har der været halvdødt her på siden indholdsmæssigt. På trods af det, så er der hver eneste dag over 1000 danskere som kigger forbi siden for at blive klogere på træning. Det er vi sgu taknemmelige for, og nu betaler vi tilbage.
Hvis vi var en fodboldklub ville det svare til at vi havde købt en stjernespiller. I vores tilfælde handler det om at vi har tilknyttet Kristian Bradsted som en fast del af vores team her på siden. Hvis du ikke kender Kristian, så kan du glæde dig. Han har 100% styr på hvordan den perfekte krop opnås og har god erfaring med at vejlede danskere i at opnå deres mål. Vil du høre mere? Så kan du læse med videre her..

Fitness-Blog.dk opruster

Som jeg allerede har skrevet, så er Kristian Bradsted fra i dag, en fast del af vores hold her på Fitness-Blog.dk. Med Kristians gennemgående erfaring indenfor træning, kost og generel sundhed, kan du se frem til artikler, videoer og interviews omhandlende alt det vi i forvejen har behandlet her på siden.

Kristian Bradsted er 30 år gammel, uddannet Cand. Scient. i idræt & sundhed ved Syddansk Universitet i Odense. Han har derfor en god faglig baggrund, som han kombinerer med flere års praktisk erfaring i træningsrådgivning og sundhedsformidling. Kristian har tidligere medvirket i livsstilsprogrammet Ha’ Det Godt på DR1 og arbejder i dag bl.a. som personlig træner og sundhedscoach. Han har også en personlig blog, hvor han skriver om motion, kost og sundhed. Og nå ja, så er han daglig leder af et fitness center.

Vil du bestemme?

Vi har rigtig mange gode ideer til ny viden, som Kristian vil formidle over de næste mange måneder. Det vigtigste for os, er dog selvfølgelig at skrive om det vores læsere ønsker. Så derfor vil vi blive rigtig glade hvis du gider bruge 1 minut på at fortælle os hvilke emner du gerne så vi behandlede gennem artikler, videoguides eller andet. Du kan komme med dit bud i en kommentar herunder eller du kan skrive til Kristian på kristian@fitness-blog.dk.

Det var alt fra os! Vi glæder os til at levere super fed viden til dig fremadrettet. Og så håber vi selvfølgelig du vil tage godt i mod Kristian :-)

God træning!

Anders, Kristian og Lasse

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.