Udregn dit ligevægtsindtag, nemt og hurtigt!

Hvis du har læst nogle af mine tidligere artikler her på siden, så er du garanteret stødt på ordet ligevægtsindtag: En vigtig faktor, hvis du vil have fuld udbytte af din træning, men også ret besværlig at fastlå. Læs med videre og få et gratis værktøj, som nemt og hurtigt kan udregne dit ligevægtsindtag.

Hvis du søger på ligevægtsindtag her på siden, så vil du finde en del artikler, hvor jeg forklarer hvad dit ligevægtsindtag er og hvorfor det er et vigtigt begreb.

Hvis du allerede ved hvad det er, men ligesom mig og mange andre, synes det er bøvlet at udregne på den “gammeldags” måde, så har jeg vedhæftet et excelark, til dette indlæg, som nemt og hurtigt kan udregne dit ligevægtsindtag.

Udregneren har vist sig ret præcis hos mange af mine venner, men jeg kan dog ikke garantere at den også er præcis i dit tilfælde. Derfor skal du opfatte resultatet, som et “groft udkast” af hvad der kunne være dit ligevægtsindtag.

Husk også at være meget ærlig når du benytter udregneren. Skriv præcis hvad du vejer, hvor høj du er osv. Du snyder kun dig selv ellers :)

Download den gratis udregner.

En tak skal lyde til Nicklas Jørgensen, som var så flink at gøre mig opmærksom på værktøjet, som viste sig utrolig præcis i forhold til andre udregnere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Udregn dit ligevægtsindtag, nemt og hurtigt!, 5.0 out of 5 based on 1 rating