TRÆNINGS PROGRAM: Sådan bliver du Trænings-Klar til det nye år!

Så er det i denne måned, vores velovervejede nytårsfortsæt skal træde i kraft! Personligt er jeg faktisk imod nytårsfortsæt! – Vil du stoppe med at ryge, så hvorfor ikke stoppe NU? Vil du i gang med at træne, så hvorfor ikke begynde NU? osv. osv. osv. Men alligevel synes jeg lige jeg ville skrive et indlæg til “the weak ones” som går ind for nytårsfortsæt, fordi de mener træning og en tid med julefrokoster ikke hører sammen. Så til alle svage individer – find forberedelserne til dit trænings program hér:Hører nytårsfortsæt og træning sammen?! Ja, i den grad! – Hvis man endelig vil kører efter nytårsfortsæt, så er det jo perfekt at have et trænings program som en af de øverste punkter på sin liste!

Her kommer min ide til en nytårsfortsæt plan, som faktisk begynder lidt før nytår :)

7-15. December: Træningstøj, sko og handsker skal på ønskelisten. En spand proteinpulver eller weightgainer er måske også en ide?

Brug tid omkring julen til at finde det bedste trænings program til dig selv!
20-30. December: Har du et par feriedage imellem jul og nytår hvor du har lidt tid tilovers, så synes jeg du skal læse nogle gode artikler, som kan få dig på det rette spor med det samme. Jeg vil anbefale følgende artikler i første omgang: Kost: Sådan spiser du dig til en veltrænet krop – Træningsprogram: Få en flot krop til sommerKonditionstræning / Cardio træning – Kosttilskud til din træning – Træning: Søvn er undervurderet.

Efter du har læst den stak artikler, ligger der et par stykker mere, som du helt klart burde læse. Men alting til sin tid :)

25-31. December: Opret en online træningslogbog på internettet eller opret et word-dokument, hvor du skriver din træning ned efter hver gang du har været afsted. På den måde kan du holde øje med din fremgang og se hvor du mangler et skub!

1. Januar: Sov alle dine tømmermænd ud. Drik masse af vand og spis godt!

2-3. Januar: Så går det løs! Træningsstart 2008!! – Skal vi ikke prøve at se om du kan holde det her nytårsfortsæt for en gangs skyld? :)
Held og lykke med det!!

PS. Hvis du skal have hjælpe til at sammensætte et godt trænings program, så opret et spørgsmål i vores forum, og vi skal nok hjælpe! :-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)