Test af Skullcandy 50/50 – Earplugs til træning

Jeg træner næsten altid til musik. Med den rigtige musik i afspilleren, så bliver man ofte mere motiveret og man skruer intensiteten en tand højere op. Men er man vant til at træne med musik i ørerne, så har man sikkert også måtte udskifte sine høretelefoner nogle gange. Det er nemlig ikke alle høretelefoner, som kan holde til blive brugt under træning. Jeg har derfor testet et par earplugs fra Skullcandy, som er beregnet til aktiv brug. Se hvad jeg synes om dem i videoen herunder.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Jeg har testet et par SkullCandy 50/50 earplugs fra blacksnow.dk. De er beregnet til at blive brugt, mens man er aktiv, og SkullCandy har derfor lavet dem meget holdbare. Så holdbare at der følger en livstidsgaranti med!

Med høretelefonerne følger der en sort opbevaringskasse, 3 forskellige størrelser silikone dutter til ørerne og en livstidsgaranti.

Jeg har testet høretelefonerne særligt under træning, men også til almindelig brug ved computeren eller bare til at tale i telefon med. Gennem min testperiode har jeg gjort mig de følgende erfaringer med Skullcandy 50/50:

Positivt:

  • De har en super god lyd, særligt til musikafspilningen. Men de kan sagtens også bruges til at føre samtaler med, hvis man sætter dem til sin telefon eller til computeren.
  • De har generelt en rigtig god kvalitet. De virker og føles meget holdbare.
  • Ledningen krøller eller filtrer sig ikke sammen – et kæmpe plus! (Hold op, hvor jeg har været træt af at filtre mine tidligere høretelefoner ud)

Negativt:

  • Det eneste, som ikke har en følelse af kvalitet, er stykket med mikrofonen og knapperne. Det har fungeret upåklageligt under testperioden, men mikrofon-stykket har, som det eneste på disse earplugs fra Skullcandy 50/50, en plastik følelse.

Jeg oplevede ikke at disse Skullcandy 50/50 earplugs faldt ud eller sad løst i øret. De har en god pasform, og der er altid mulighed for at skifte silikonedutterne ud med en mindre eller større størrelse. Men hvis ønsker man høretelefoner med øget pasform, så sælger blacksnow.dk også SkullCandy modellerne: Fix in-ear og Heavy Metal.

Skullcandy 50/50 fås i både orange, som set i videoen, og i en hvid/krom udgave.

Du kan købe Skullcandy 50/50 earplugs på blacksnow.dk ved at trykke HER.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
Test af Skullcandy 50/50 - Earplugs til træning, 4.2 out of 5 based on 5 ratings