Projekt Homegym: En Landmine er ideel til mit træningsrum

Så er der kommet nyt træningsudstyr i mit lille homegym. En landmine er et utroligt alsidigt træningsredskab, som blot kræver en vægtstang og eventuelt nogle vægtskiver. Så kan du give dig i kast med de mange træningsøvelser, som pludselig bliver mulige med det simple træningsudstyr.

Som altid har jeg lavet en video, hvor du kan se mit nye udstyr, og så viser jeg dig nogle af de mange øvelser, som kan trænes med en landmine.

Det koster gratis… Næsten.

Indtil videre har jeg selv finansieret alt udstyr i mit homegym – også gulvet. Jeg er blevet kontaktet af forskellige forhandlere af træningsudstyr, som tilbyder mig noget udstyr, som de sælger. Helt gratis. Næsten. De stiller nemlig flere krav, og ofte vil de bestemme hvilket udstyr, som jeg skal modtage og fremvise her på Fitness-blog.dk. Derfor har jeg sagt pænt nej tak til diverse tilbud indtil videre.

Jeg har dog ingen problemer med at samarbejde med en forhandler og “reklamere” for et produkt, så længe jeg kan stå inde for produktet og mener at det passer ind i mit Projekt Homegym. Men du kommer ikke til at se mig vise eller anbefale udstyr, som jeg ikke selv ville bruge i min egen daglige træning.

Så da jeg blev kontaktet af Nettofitness.dk var jeg en smule skepsis. Men da jeg fik at vide at jeg kunne vælge det stykke udstyr, som jeg ville, var jeg ikke i tvivl. Jeg skulle have mig en landmine.

Landmine - homegym

Sådan ser den ud. Med den fulgte et greb, som kan sættes på min vægtstang, så jeg kan træne T-Bar row. Grebet kan du se herunder.

Greb-landmine-homegym

I videoen lidt længere nede på siden kan du se mig træne med den.

De mange træningsmuligheder med en landmine

Grunden til at jeg valgte en landmine til mit homegym er, at det giver enormt mange træningsmuligheder på meget lidt plads. Den er på den måde helt perfekt til et homegym. Det kræver selvfølgelig at du har en vægtstang i forvejen eller også køber sådan en. Vil du vide lige mere om vægtstænger til et homegym, så kan læse mere her.

Derudover skal du have kendskab til eller lære alle de øvelser, som pludselig bliver mulige med en landmine – det er mange – for at udnytte dens fulde potentiale.

Du kan se nogle af øvelserne, samt se mig lave mærkelige træningsansigter når jeg udfører dem, i videoen her:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Der er flere øvelser, der kan laves med en landmine end dem, som jeg viser i videoen. Hvis du gerne vil se flere øvelser, så giv mig besked i en kommentar herunder indlægget.

En landmine, som den jeg træner med i videoen, kan købes hos Nettofitness. På deres side kan du også læse mere om produktet:

  Landmine med T-bar row håndtag

 • Landmine med T-bar row håndtag
 • Forhandler Nettofitness.dk
 • Pris 1895 kr
 • Normalpris 2895 kr.
  Spar 34%
 • Levering via GLS
  Fuld returret

Hvad bliver det næste?

Jeg har i et tidligere afsnit sagt at jeg gerne ville have en træningsbænk i mit homegym. Jeg kan allerede afslører at det er sket. Forhåbentlig vil der snart komme et afsnit om min træningsbænk, samt nogle andre småting jeg har investeret i. Det kan være at din indre detektiv har opdaget at der blandt andet ligger lille nogle små vægtskiver i baggrunden…

Som altid, så vil jeg gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål eller en kommentar. Det foregår lige herunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Projekt Homegym: En Landmine er ideel til mit træningsrum, 5.0 out of 5 based on 4 ratings