Hvor køber du dine kosttilskud?

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor du køber dine kosttilskud og jeg vil også gerne vide hvorfor du lige præcis køber dem der.

Dengang jeg startede med at træne blev kosttilskud hurtigt en del af min daglige rutine. Det er vigtigt ikke at glemme at det kun er TILSKUD, men hvis man lærer at bruge dem ordentligt kan det virkelig give gode resultater. Der er ingen tvivl om at kosttilskud sælger godt for tiden – Proteinpulver, Weight Gainer, Kreatin, Aminosyrer osv. er blevet super populært rundt i de danske centre og hjem og det er ikke uden grund.

Som nybegynder kan det være svært at finde rundt i de forskellige tilskud og for hvert tilskud er der super mange forhandlere som alle kæmper om de samme kunder.
Så derfor synes jeg det kunne være fedt hvis vi alle sammen skrev vores ynglings kosttilskuds-shop og gav dem en karakter mellem 1 og 5 alt efter hvor tilfredse i er med forhandleren.

Jeg vil gerne starte:

Min favorit forhandler er en onlineshop som hedder Bodyman.dk.
Jeg har handlet hos bodyman siden jeg startede med at træne og har aldrig nogensinde haft grund til utilfredshed. Kvaliteten på deres produkter er i top, jeg kan ikke klage over deres priser og deres service er en klasse for sig. Det kan godt lyde ekstremt at rose en shop så meget, men jeg har virkelig ikke oplevet andet end tilfredshed i forbindelse med køb hos Bodyman.
Har du spørgsmål er de nemme at få fat i og hurtige til at hjælpe dig. De er også meget venlige til at ligge lidt ekstra guf i din pakke(smagsprøver osv) og pakken kommer altid indenfor 2 dage, sådan har det i hvert fald været hos mig alle gange.
Bodymans bagmænd er folk der har forstand på vægttræning og ved hvad det handler om.
Jeg vil give Bodyman karakteren – 4,5.
Grunden til de ikke får 5 er fordi deres design virker en smule uoverskueligt til tider.

Netop fordi jeg altid har været 100% tilfreds med bodyman, har vi her på bloggen valgt dem som en af vores særlige partnere. Det vil sige at du kan købe produkter hos bodyman gennem vores links og på den måde støtte vores arbejde med bloggen uden ekstra omkostninger for dig selv!

En win/win situation for alle, så vi håber du vil støtte os!

Lad mig så hører kære læser, hvor køber du dine kosttilskud?

Lasse

Husk nu at skrive en kommentar om hvor du køber dine kosttilskud og hvordan du vurderer shoppen på en skala mellem 1 og 5

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)