Fitness Blog i nye klæder – Og en Konkurrence!

Som du nok har opdaget er der sket en stor forandring her på siden.
Vi har endelig fået vores eget unikke logo, samt et nyt stærkt design. Vi er super glade for denne relancering og vi håber du, ligesom os, synes det er blevet godt. Vi vil derfor gerne åbne det Fitness-blog.dk, med et brag!
Vil du vinde gratis kostilskud?

For at starte vores flotte nye side op på den bedste måde, har vi valgt at skabe en konkurrence. Konkurrencen er for alle læsere her på siden og den er selvfølgelig gratis at deltage i.

Hvad er Fitness-blog.dk for dig?

For at give nye læsere et hurtigt indtryk af Fitness-blog.dk og sidens indhold, skal vi bruge en “velkomst-tekst”. Vi vil derfor gerne have dig til at give dit bud på hvad Fitness-blog.dk er og hvad vi bidrager med.
Det eneste du skal gøre er at formulere en lille tekst, som kan beskrive siden overfor nye læsere, og sende dit forslag ind som en kommentar til denne artikel. Simple as that.

Det bedste forslag bliver fast inventar i den nye grå velkomstboks:
Her skal teksten stå

Når vi har modtaget en masse forslag, kårer vi en vinder. Kriterierne vi bedømmer på er: Relevans, Slagkraft og Originalitet.

Den store præmie:

Ingen konkurrence, uden en attraktiv præmie. Vinderen af denne konkurrence får derfor tilsendt følgende pakke, på min regning:

Vind nu

Vil du bruge 2 minutter af din tid og få chancen for at vinde dette mix af meget stærke kosttilskud? Så send dit forslag hurtigst muligt. Konkurrencens deadline er onsdag d. 7 Oktober.

Sæt i gang!!

Opdatering: Vinderen er fundet

Vi kan nu med glæde præsentere vinderen af konkurrencen:

Marcus Jensen med hans forslag:
Fitness Blog er stedet for dig der søger viden indenfor træning.
Siden tilbyder masser af artikler lige fra kostplaner til de ultimative træningsprogrammer.
Hold dig opdateret med Fitness Blog.dk – så holder vi dig opdateret med træning!

Tillykke til Marcus og tak til jer andre som deltog i konkurrencen.

No votes yet.
Please wait...