Kom i form med din iPhone

iPhone Fitness Apps Har du en iPhone, eller overvejer du at købe en? Vidste du at den kan hjælpe dig med at optimere og holde styr på din træning?
Jeg vil i dette indlæg vise dig 5 fitness apps til din iPhone som uden tvivl kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål, ligemeget om det så er størrelse, styrke,
kondition eller bare generel sundhed. Læs med videre..

Mine bud på de 3 bedste trænings-apps til din iPhone:


1) Gym ABC

Pris: gratis.
Denne applikation har mange gode egenskaber, så jeg vil prøve at redegøre for dem i punktform.

  • Øvelsesbibliotek, som gør at du altid kan slå en bestemt øvelse op og se hvordan den udføres i god grafisk videoformat.
  • Hvis du mangler inspiration til træningsprogrammer/rutiner kan du også finde en samling af dem i applikationen. Du indtaster ganske enkelt bare om du vil træne fullbody eller split, med hvilket udstyr du vil træne, hvorefter applikationen anbefaler nogle simple træningsprogrammer. Jeg vil ikke garantere for kvaliteten og jeg synes ikke de skal følges blindt, men kan dog godt bruges som inspiration.
  • Sidst, men langt fra mindst rummer Gym ABC en funktion som gør at du kan holde styr på ting som kropsvægt, kropsmål, BMI osv. På den måde kan du nemt og sikkert indtaste dine seneste mål og se hvordan din overordnede fremgang har været.

2) Sleep Cycle

Pris: 6 kr.
Sleep Cykle er, som navnet siger, en sjov alarm-applikation, som sørger for at vække dig på det bedste tidspunkt indenfor et 30-minutters vindue. Når du sover bevæger du dig ud og ind af flere forskellige søvnstadier, hvor REM-stadiet er den dybeste søvn – et stadie som helst ikke skal afbrydes.
Jeg er sikker på du kender problemet i at vågne via alarmen efter 8-9 timers søvn og alligevel føle dig træt og super uoplagt – Det er, i følge nogle forskere, fordi du er blevet vækket mens du har befundet dig i REM-stadiet. Når du derimod bliver vækket mens du befinder dig i et lettere søvn-stadie, så føler du dig mere frisk og oplagt og det er sådan du bør vågne hver morgen.
Lad os sige du stille Sleep Cycle til at vække dig kl. 08:00 næste morgen. Det du faktisk giver den tilladelse til, er at vække dig inden for et 30-minutters vindue, som ender kl. 08:00. Hvis den registrere at du sover lettest kl. 07:41, så går alarmen igang 07:41 med nogle super gode melodier som giver en god start på dagen.
Derudover holder Sleep Cycle også en historik over din søvn og i hvilke faser du befinder dig i, i løbet af natten. Applikationen er ganske enkelt genial!
Læs meget mere om Sleep Cycle her.

3) Fitnio

Pris: 12 kr.
Super smart og simpel applikation, som via GPS signal holder styr på hvor langt du har gået, løbet eller cyklet og med hvilken hastighed. Det eneste du skal gøre er at angive hvilken motionsform du vil dyrke og herefter finder Fitnio GPS signal og holder styr på alle data. Det eneste du skal gøre at gå, løbe eller cykle derud af og når du kommer tilbage fra turen kan du tage din iPhone frem, hvor Fitnio kan fortælle dig at du igen har slået din egen personlige rekord.

Nu er det din tur – Kender du nogle gode trænings-apps?

Kan du anbefale en fed iPhone applikation som hjælper med at optimere din træning, så smid navnet og en kort beskrivelse i en kommentar herunder artiklen. Du er selvfølgelig, som altid, også velkommen til at smide en “almindelig” kommentar eller et spørgsmål. Skyd løs!

Alle de omtale iPhone applikationer kan hentes nemt og sikkert fra iTunes Store.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)