Interview: Danmarksmesteren i Athletic Fitness +180 – Anders Borrisholt Rasmussen!!

1222350576_resized

Så er jeg klar med det første stjerne-interview her på siden, hvor jeg er meget stolt af at kunne introducere jer for Danmarksmesteren i
Athletic Fitness +180, Anders Borrisholt Rasmussen.
Athletic Fitness er lige præcis den klasse, som tiltaler mig mest, da det
er for atleter som besidder en rigtig flot fysik, uden at være for overdrevet og hvor der samtidig skal dystes i disciplinerne
Dips, Chinups og Concept 2 Roning, så styrke og kondition er også en væsentlig faktor!
Læs med videre og se hvordan det gik da jeg satte Anders i den varme stol…

Navn: Anders Borrisholt Rasmussen1222349622_resized
Fødselsdato: 6. Juli, 1984
Bopæl: Frederikshavn
Højde: 193 cm

Okay Anders, vil du starte med at fortælle
lidt om dig selv og hvad du får dine dage
til at gå med?

Jamen jeg er en ung gut på 24 år, som til daglig arbejder jeg for E-handel Danmark, der blandt andet driver Bodyman.dk og Streetman.dk – Udover mit arbejde, går det meste af tiden
til 3 ting, træning, spisning og plejning af min familie. Jeg træner på nuværende tidspunkt omkring en 4-6 dage om ugen, så det kan til tider være lidt af et puslespil.

Hvor længe har du trænet og hvad fik dig i gang med træningen?

Jeg har næsten altid dyrket en eller anden
form for sport, da jeg var mindre var det løb
og svømning der prægede min hverdag. Det groede jeg fra, og da et par af mine venner allerede styrketrænede som supplement til deres fodboldtræning, tænkte jeg at det måske var en idé. De første år jeg trænede, var mere præget af byture og hygge med kammeraterne end reel træning. Men da jeg i Handelsskolen nåede et punkt, hvor jeg synes der var nogle ting der var nød til at blive ændret, valgte jeg samtidig at tage min træning lidt mere seriøst (populært sagt) – Et nøjagtig antal år er svært at skyde på, men jeg tror det er blevet til i alt 4 år, hvor jeg har taget det mere og mere seriøst som tiden skred frem.

Du har jo som sagt opnået rigtig flotte resultater med din træning og har efterhånden opbygget en drømmefysik, som mange her på siden garanteret drømmer om. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor stor en viden du besidder når det kommer til træning? Har du en coach, som hjælper dig med det hele eller styrer du hele showet selv?

Min viden, uha – den er ret begrænset :). Der er mange derude, der kan 10 gange så mange teorier om den ene og anden træningsform. Jeg har altid koncentreret mig om at gøre det jeg synes der virker, det kombineret med en god portion selvkritik, gør at jeg har fået sorteret en del fra, som simpelthen ikke virkede for mig. Jeg lagde selv min diætplan op til DM 08, dog med hjælp fra min faste træningspartner på det tidspunkt. Da jeg var godt inde i diætforløbet, var jeg så heldig at få fat i St. Pauli, aka. Pauli Frederiksen han hjalp mig en hel del de sidste mange uger, blandt andet fik han pudset mine ellers nok så ringe standardposeringer af, sådan at jeg ikke blev unødvendigt til grin på scenen. Men udover Pauli har jeg ikke benyttet mig af coaches.

Istedet for at blive til grin, imponerede du stort set alle tilskuere, så din poseringstræning har vidst givet resultater :) Det er rigtig flot klaret!

Hvilke træningsteorier, principper og programmer benytter du? Kort sagt, hvordan har du opnået din nuværende fysik?

Før hen trænede jeg meget efter fullbody princippet, og lidt 2split til afveksling. Jeg brugte på det tidspunkt ikke nogen form for fast progression, men forsøgte at presse mig selv til det jeg nu kunne på dagen.

På det seneste har jeg skiftet lidt i mellem 2split, 3split og lidt styrkebaseret. Jeg noterer altid min træning ned på telefonen under vejs. Så på den måde, tjekker jeg sidste træning og på den måde sikre jeg mig at jeg ikke kører lettere end sidste gang.

Kost er jo en meget vigtig faktor indenfor vægttræning, hvordan ser din daglige kost ud? Benytter du dig af kosttilskud?

Lige pt. prøver jeg off-season at ligge omkring de 4.000 kcal. om dagen, med en fornuftigt fordeling af protein, kulhydrater og sundt fedt. Jeg elsker mad, men benytter stadig en del kosttilskud. Whey-protein, Kasein-protein, Kreatin, Multivitamin, Zink og det er selvfølgelig fra Bodyman.dk og Bodylab.dk!

Hvad har været dit største øjeblik i løbet af din fitness-karriere?

Isoleret set på min ”fitness-karriere” så må det jo klart være at vinde DM i Athletic Fitness 180+ år 2008. Det var jo min debut, så lad os se om jeg kan nå at opleve noget større.
(Anders kan ses med DM-guld medaljen om halsen herunder).

1222350576_resized

Er det fedt at stå på scenen, hvordan føles det?

Ja for satan, det var lidt af en oplevelse. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs for hvordan jeg ville have
det med at stå deroppe, da jeg jo aldrig havde
prøvet noget i den sammenhæng før. Men den gode opbakning og diæten, gjorde straks at man glemte
alt om nervøsitet.

Musik – Hvilken musik hører du når du træner,
hvis du da overhovedet hører musik?

Jeg er mest til den mere heavy ende af rocken når
der skal trænes. Men en god gang rap/hiphop kan også sagtens redde min træning.

Hvor stor en del af dit liv er træning blevet?
Hvor meget tænker du over det når du ikke er i
centeret?

Godt spørgsmål, det er nok en ret stor del af mit liv. Det er trods alt noget jeg bruger en del tid på hver
evig eneste uge i hele året. Det varierer meget om jeg tænker på træning og centeret, når jeg ikke er der. Men jeg får ikke dårlig samvittighed, pga. en dags pause :)

Hvad laver du om 10 år? Træning-, Karriere- og Familiemæssigt?

Jeg træner formentlig stadig derud af, med mindre noget udefrakommende skulle have ødelagt den mulighed.

Jeg håber stadig at arbejde i E-handel Danmark ApS, da det virkelig er noget jeg brænder for. Jeg har en ret god stilling, og ser da gerne at jeg kan være med til at udvikle firmaet og de ting der drives heraf.

Familiemæssigt er jeg jo nok blevet far, da helst mere end en gang. (Med mindre det er tvillinger eller derover i første forsøg :) og det er selvfølgelig sammen med min nuværende kæreste. Forhåbentlig har jeg derudover også lært at sætte mere tid af til det familiære.

Hvis du skal give ét råd til en nybegynder indenfor vægttræning, som drømmer om en flot fysik, hvad skulle det så være?

Et godt råd er altid svært, der er så frygteligt mange at give.

Spis sundt og rigeligt, vær målrettet og åben for nye idéer. Men tag forbehold for alt det nonsens man kan møde i den store træningsjungle!”

 

1222349930_resized 1222349816_resized

Mange tak for dine gode svar og ikke mindst din tid!
Jeg er sikker på læserne her på Fitness-blog.dk vil læse interviewet med stor interesse, din fysik er drømmefysikken for mange.

Mange gange held og lykke fremover. Jeg håber vi kommer til at se meget mere til dig i de kommende år!

Har du lyst til at læse mere om Athletic Fitness og se endnu flere billeder, så kan du besøge Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund på deres hjemmeside: www.dbff.dk

Du må meget gerne kommentere interviewet og hvis du er heldig, kan det være at Anders kommer forbi og svare på eventuelle spørgsmål.

Vi snakkes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Interview: Danmarksmesteren i Athletic Fitness +180 - Anders Borrisholt Rasmussen!!, 5.0 out of 5 based on 1 rating