Hovedet bag bloggen?!

Hej, mit navn er Lasse. Jeg er 20 år gammel og har for nylig færdiggjort min HHX-Uddannelse. Som du nok har på fornemmelsen går rigtig meget af min tid med at træne, læse om træning og skrive om træning, en følge af denne store interesse er Fitness-blog.dk, som også du er endt på. Det sker med jævne mellemrum at en kommentator på bloggen, gerne vil vide lidt mere om hvem jeg er, så derfor denne fortælling:

Min træning

Som du nok ved interesserer jeg mig meget for vægttræning og de forskellige emner omkring det. Jeg træner selv 4-5 gange om ugen og ved siden af det dyrker jeg det cardio der nu skal dyrkes, for at holde fedtprocenten nede hvor det er sjovt.

Jeg besluttede fra start at jeg ville prøve at få så meget ud af min træning som muligt og derfor skulle der jo viden til. Jeg begyndte derfor at læse nogle bøger om træning, samt en masse artikler, hvor jeg samtidig var meget nysgerrig på diverse træningsforums. Denne empiri kombineret med min egen træning og indblanding i andres, gør at jeg nu, nogle år efter har en god del viden om vægttræning og kost, en viden jeg gerne vil formidle til andre.

Som sagt begyndte jeg at træne for cirka 3-4 år siden og derfor er der selvfølgelig sket lidt med min krop. Jeg var en lille lort da jeg startede, med en kropsvægt på cirka. 65 kg og en fedtprocent på cirka 8. Jeg besluttede mig hurtigt for at jeg skulle vokse, men at det skulle ske i et tempo, hvor jeg samtidig kunne undgå en masse unødvendigt fedt rundt omkring, derfor ville jeg hellere være lidt tålmodig og holde mit kalorieoverskud meget lavt. Denne stil har jeg fortsat lige siden og det har givet resultater, men det er en længerevarende proces.

August 2006: 63-65 kg
November 2006: 74-75 kg
Maj 2007: 78-80 kg
August 2007: 82-85 kg
Maj 2008: 80-82 kg
Juni 2009: 83-85 kg

Idag vejer jeg som i kan se cirka 83 kg, med en fedtprocent på 9 eller måske lidt lavere. Jeg har været oppe og vende på 85, men så ændrede jeg stil og ligger nu på 83 kg med en form som jeg er ret tilfreds med, men man kan sgu også bilde sig selv alt ind! :)

Selve bloggen

Hvorfor er det egentlig jeg sidder og skriver artikler om træning, kost, cardio osv og hvorfor gider folk læse det?
Jeg vil gerne formidle min viden om sund og fornuftig vægttræning videre. Vi skal alle starte et sted og hvis du hurtigt får dannet en god teoretisk og praktisk viden, vil det give dig langt bedre resultater i det lange løb, end hvis du starter op uden at have nogen forstand på hvordan din krop fungere. Jeg elsker at skrive og jeg elsker endnu mere at skrive om emner der interesserer mig. Derfor besluttede min webmaster og mig os for at lave en blog, med en masse vægttræningsartikler, som hovedsageligt skulle henvende sig til de nye i sporten. Samtidig ville vi forsøge at få nogle gode resultater hos søgemaskinen google og på den måde opnå et pænt besøgstal, fordi så er lysten til at skrive gode artikler jo endnu større.

Nu har bloggen så været online i over 2 år og besøgstallet stiger stadigvæk, hvilket er super fedt. Det er fedt at folk gider læse det jeg skriver og endnu federe at folk faktisk lærer noget af det.

For at undgå at den her tekst bliver alt for lang, så vil jeg ikke komme nærmere ind på mit træningsforløb mht. til programmer osv, men det kan være jeg kommer med det i en anden post.

Er du noget hertil i min lille fortælling håber jeg ikke du har set det som et total tidsspilde, men nu ved du i hvert fald lidt mere om mig og det måske meget rart, hvis du sidder og læser nogle af mine indlæg her på bloggen.

Til sidst tak til jer som bruger tid på at kommentere mine artikler og give bloggen liv,- jeg håber jeg kan gengælde med en masse spændende artikler i fremtiden!

Er der andet du ønsker at vide, kan jeg løbende opdatere teksten..

Lasse
http://Fitness-Blog.dk

No votes yet.
Please wait...