Har du 3 minutter og 24 sekunder?

Fordi hvis du har så synes jeg du skal bruge dem på et seriøst skud motivation, så se videoen her på siden.

Det nok ikke mange af jer der ønsker at se ud som Frank Mcgrath(inkl. mig), men hans engagement og vilde fysik, plus den rigtig fede musik i bagrunden, virker rigtig godt lige inden træning – Jeg får lige lidt ekstra energi til at give den fuld gas :)

Håber også filmen virker på jer, så kom gerne med jeres mening..

Det nok ikke mange af jer der ønsker at se ud som Frank Mcgrath(inkl. mig), men hans engagement og vilde fysik, plus den rigtig fede musik i bagrunden, virker rigtig godt lige inden træning – Jeg får lige lidt ekstra energi til at give den fuld gas :)

Håber også filmen virker på jer, så kom gerne med jeres mening..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)