Fitness-Blog lever!

Erkendelse: jeg har dårlig samvittighed over den manglede strøm af nye friske artikler her på siden. Læs lige denne statusmeddelse og glæd dig til fremtiden!

Først og fremmest undskyld. Det har stået stille på bloggen det sidste stykke tid, hvilket jeg beklager. MEN jeg har ikke forladt jer, tværtimod. Jeg har lige for tiden gang i en masse spændende, som jeg snart håber at kunne udgive på bloggen. Blandt andet er jeg ved at skrive en ULTIMATIV GUIDE TIL DEN PERFEKTE KROP! Det bliver en rigtig lang artikel, som kræver en masse tålmodighed, men det bliver nybegynderes opslagsværk i jagten på drømmefysikken – glæd jer!

Jeg bikser også med et projekt med en mand, som jeg bruger som forsøgskanin – Han skal forvandles :) Han skal følge min kostplan og min træningsvejledning, mens han løbende opdaterer jer her på bloggen med billeder af fremgangen, træningspas osv. Det bliver rigtig spændende tror jeg!

Hvad synes i mangler på bloggen? Har i nogle forslag, så skriv dem i en kommentar herunder artiklen. Jeg ser frem til at hører fra jer :)

Lasse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)