Fitness-blog.dk – nu fra Sydney.

Sydney

Det er nu tid til at flytte hjemmefra. Jeg rejser til Sydney, Australien om få dage, for at bo og arbejde i en længere periode. Læs med videre og hør hvilken effekt det har på siden Fitness-blog.dk og fremtidige projekter..

Jeg har længe haft en drøm om at prøve at bo og arbejde i et fremmed land. Nu skal det være! Derfor sidder jeg meget snart på et fly med kurs mod Sydney, Australien.
Globaliseringen har nu også ramt Fitness-blog.dk? :-)

Jeg vil blandt andet forsøge at udnytte min tid i Australien med at finde inspiration til nye spændende artikler.
Jeg vil blandt andet, på trods af dårlige odds, forsøge at skaffe et job i et af de populære fitness centre i byen(det kræver desværre diverse certifikater), for at undersøge hvilke trænings tendenser de følger på den anden side af jorden. Gad vide om de er lige så sundheds-mindede som vi er blevet herhjemme i Danmark? Og hvad med de indfødte i bushen, løfter de jern?

Ny proteinkilde!

Hvis det går som jeg håber, får du en masse fede artikler med nye vinkler ud af min tur, og jeg lover at jeg nok skal lade være med at lave Fitness-blog.dk om til en Rejse Blog! Det bliver som det altid har været: Viden og debat om kost og træning!

Vi snakkes ved, når jeg befinder mig i Australien, hvor jeg har udpeget kængurukød, som min nye favorit proteinkilde. Det skulle også smage helt fantastisk. Er der nogen som har smagt det? Eventuelt en som kender næringsfordelingen i sådan en bandit?

Rigtig god træning

Lasse Kjær.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)