Fitbit Flex – Din personlige træner på håndleddet

Jeg har fået noget rigtigt spændende ind af døren, som jeg skal til at lave en test af. Det er et Fitbit flex armbånd, som kan måle alt lige fra dine skridt, dit aktivitetsniveau, din søvn og meget mere. Jeg skal i gang med at teste armbåndet, og det kan du hjælpe mig med. Se videoen herunder og hør mere om Fitbit flex.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Det er meningen at armbåndet skal bæres hele tiden, og dermed måle alt hvad du foretager dig. Det er vandtæt ned til 10 meter, så du behøver ikke at tage det af i badet eller i svømmehalen. Armbåndet kan bl.a. måle:

– Antal skridt, som du tager.
– Hvor langt du bevæger dig.
– Hvor mange kalorier du forbrænder.
– Hvor lang tid du er aktiv.
– Hvor meget du sover og kvaliteten af din søvn.

Du kan under din bruger på Fitbits hjemmeside eller via en gratis app til din mobiltelefon følge med i alle de data, som dit Fitbit flex armbånd måler. Du kan ligeledes opsætte mål for dig og din dag, og du kan på armbåndet se hvor langt du er med dagens mål. Der sidder 5 små LED lamper, som hver repræsenterer 20% af det mål, som du har sat op for din dag.

Med Fitbit flex armbåndet følger:

– Et ekstra armbånd i en mindre størrelse.
– En USB oplader.
– En såkaldt “dongle” til trådløs synkronisering med din computer.
– Gratis medlemskab til fitbit.com
– Gratis app, som kan hentes til både iphone og android

Fitbit flex armbåndet kan købes her på coolstuff.dk

Jeg skal i gang med teste Fitbit flex armbåndet, og til det kunne jeg godt bruge lidt hjælp. Så hvis du har et armbånd eller har tænkt dig at købe et og bruge det, så vil jeg gerne høre fra dig om dine oplevelser med armbåndet. Så sørg for at skrive enten en kommentar herunder eller en mail til mig omkring dine inputs til en anmeldelse af Fitbit flex.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (7 votes cast)
Fitbit Flex - Din personlige træner på håndleddet, 4.3 out of 5 based on 7 ratings