AMINOSYRER – Anabolic Stack – Protein, når det skal gå stærkt

Protein er essentielt når vi ønsker muskelopbygning eller vedligheholdelse. Enhver bodybuilder med respekt for sig selv har styr på sit proteinindtag – Valleproteinpulver er et kosttilskud vi alle kender, men de knap så kendte aminosyrer på pilleform, som fx Anabolic Stack fra Bodyman er nu også ved at vinde indpas i de danske centre, derfor har jeg skrevet en lille artikel om netop aminosyrer.

Aminosyrer er ganske enkelt protein, som optages hurtigere i kroppen end valleprotein, fordi det er spaltet i forvejen. Kort og godt er det proteinpiller, som optages ekstremt hurtigt i kroppen. Almindeligt valleproteinpulver indeholder de fleste essentielle aminosyrer, så du får dem også gennem valleprotein, men da valleproteinet først skal spaltes ned til aminosyrer inden de optages, er det optagelseshastigheden du vinder på når det kommer til aminosyrerpiller!

Jeg er næsten nødt til at være ærlig i min egen blog og derfor vil jeg gerne indrømme at jeg ikke har den store fidus til aminosyrerpiller. Jeg kan sagtens se at det er utrolig smart og nemt lige at spise 4 piller i frokostpausen eller som et mellemmåltid. Det er helt vildt praktisk at have 4 piller med i tasken på arbejde, i forholdet til pulver, som først skal blandes op osv, men om det er pengene værd ved jeg ikke helt :)

Har du pengepungen iorden og vil du være sikker på at du får protein gennem hele dagen, så er Aminosyrerpiller et godt kosttilskud og det er ikke uden grund at det er blevet så populært.
Bodyman anbefaler at man spiser 4 piller/tabletter pr. gang. En bøtte Anabolic Stack indeholde 350 aminosyrerpiller.

Køb en bøtte og lad mig hører hvad du synes om dem :)

aminosyrer anabolic stack Anabolic Stack Aminosyrer fra Bodyman.dk
En bøtte indeholder 350 tabletter og koster 299,-

Køb hér

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)