Træning: Søvn er undervurderet!

Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed når vi ønsker muskelvækst eller styrkefremgang. Søvn er en af de rigtig vigtige ting!

Alle mennesker har brug for søvn, men især os der træner har brug for “nok” søvn. Kroppen skal bruge søvn for at restituere sig ovenpå vores styrketræning og det er også når du sover at du vokser optimalt! Der er ingen regler for hvor mange timers søvn vi har brug for, fordi det er meget individuelt. Nogle har brug for 10 timer andre har brug for 6 timer. Jeg har fundet mit søvnbehov ved at lægge mærke til hvor frisk jeg er når jeg vågner. Hvis du vågner frisk op efter 6 timers søvn, jamen så er det nok lige hvad du har brug for. Personligt har jeg brug for 8-9 timer hver nat, for at have optimal energi næste dag.
Det er også vigtigt at din krop får de rigtige “sovebetingelser”.

 Jeg sørger selv for følgende inden jeg lægger mig til at sove:

1. Der skal være helt mørkt i rummet
2. Der skal ikke være noget larm. Stille musik på lav volumen er tilladt :)
3. Jeg skal ligge godt i sengen uden at svede eller fryse
4. Jeg må ikke være sulten – Et godt måltid mad inden sengetid er godt ;)

Det er mine regler, som skal være klar inden jeg kan sove ordentligt…

Her kan du læse mere om søvn

Hvad er dine sove-regler? :) Kommentér nedenfor om træning og søvn!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)