Støtte til Ukraine

Ved Fitness-blog.dk er vi utroligt bekymrede over situationen i Ukraine, og derfor har vi været med til at samle 300.000 kr. sammen til Røde Kors.

Humanitær bistand er vigtig, fordi den yder livreddende hjælp til ukrainerne. Humanitær bistand er afgørende for at mindske krisens indvirkning på lokalsamfundene, hjælpe med at genoprette dem og forbedre beredskabet til fremtidige nødsituationer.

polen modtage

Det redder liv

Den første grund til, at humanitær bistand er vigtig, er, at den redder liv. Når et stort antal mennesker rammes af katastrofer, kriser eller konflikter, sætter de humanitære organisationer ind med en indsats. Hovedformålet med en humanitær indsats er at forhindre tab af menneskeliv, og det er hovedformålet med humanitær bistand.

Gennem en effektiv humanitær indsats er det muligt at reducere katastrofers konsekvenser for lokalsamfundene betydeligt. Hjælpen er af afgørende betydning for at reducere antallet af dødsfald, især efter krisens udbrud.

Afgørende for at sikre fødevaresikkerhed og ernæring

Den internationale bistand er afgørende for at hjælpe ukrainerne, som mangler basale ting som mad, medicin og vand. Humanitær bistand er afgørende for at redde liv, sikre fødevareforsyninger og hjælpe områderne så godt, som vi kan. Røde Kors sørger desuden for modtagelsescentre, når flygtninge krydser den ukrainske grænse, samt mange andre vigtige ting.

Vi på fitness-blog.dk hjælper nu situationen i Ukraine

Af ovenstående samt mange andre grunde støtter vi på fitness-blog.dk situationen i Ukraine. Vi har slået os sammen med flere andre hjemmesider i at samle penge ind til at støtte Røde Kors’ arbejde i Ukraine. Vi bidrager med gratis udgivelser på vores side. Røde Kors hjælper situationen ved at give nødvendige ressourcer som tæpper, fødevarer, medicinsk udstyr og meget andet.

Herunder kan du se listen over dem, som har støttet op om projektet. Vi er stolte af at være med til at støtte Røde Kors’ arbejde i Ukraine.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Du kan læse om indsamlingen på ivaerksaetter.dk

No votes yet.
Please wait...