Sådan hjælper danske virksomheder i Ukraine

Situationen i Ukraine, og situationen for Ukraines befolkning, bliver værre og værre for hver dag. Og at skrive om fitness osv. her på fitness-blog.dk, føles lige pludselig som en luksus, når man ser folk i vores nærområde, der må forlade hus, hjem og efterlade familiemedlemmer, mens de selv søger i tryghed her i bl.a. Danmark. 

En krig bringer altid store civile ofre, og der er brug for hjælp til de ukrainske flygtninge i alle de omkringliggende lande, men også til de civile der sidder i Ukraine og ikke har mulighed for at flygte.

ICRC feb25 2

Vi ønsker at bidrage med nødvendig humanitær hjælp.

Rigtig mange virksomheder har været med til at støtte ofrene for krigen, og det ønsker vi hos Fitness-blog.dk selvfølgelig også at gøre. Derfor deltager vi også i arbejdet med at indsamle penge til Røde kors, ved bl.a. at donere gratis plads på vores blog, som dem der ønsker at støtte kan betale for. 

På nuværende tidspunkt har vi været med til at samle over kr. 150.000 ind. 

Du kan se navne på andre bidragydere og støttesider i bunden af denne artikel. Alle har de været med til at bakke op om projektet.

Sådan hjælper røde kors i Ukraine

I Chernivtsi, i det sydlige Ukraine, har Røde Kors en række lagre, hvor de opbevarer og fordeler al den nødhjælp der kommer fra Danmark.

Det drejer sig bl.a. om: 

  • Fødevarer
  • Tæpper
  • Madrasser
  • Medicinsk udstyr
  • Hygiejnepakker m.m. 

Derudover bliver der også undervist lokalt i førstehjælp, og ydet en lang række serviceydelser der hvor det er nødvendigt. 

Røde kors’ hjælp er omfattende. I de omkringliggende lande er de med til at drive modtagelsescentre, give psykologisk førstehjælp til ofre og civile der må flygte samt at bidrage med basale fornødenheder til dem, der har måtte efterlade alle deres personlige ejendele.

Sponsorliste – Røde kors

Røde kors får ubeskåret hele overskuddet fra bidragyderne, som vi gerne vil sende et stort tak. Her kan du se listen over de virksomheder som sponsorerer indhold på blandt andet fitness-blog.dk i forbindelse med projektet.

NorthOrganic

NorthOrganic

NorthOrganic forhandler kun undertøj og loungewear, hvor bæredygtighed har været i fokus – ikke kun råmaterialerne, men også måden hvorpå marker, miljø og dyr behandles. Du kan købe undertøj til herre, damer, barn og baby – i et væld af spændende materialer som bambus, økologisk bomuld, recycled polyester og øko uld. Det er kendte mærker som JBS, Resteröds, Dovre, CR7, Dovre, Decoy, Claudio og premium mærket JBS of Denmark. NorthOrganics tilgang til bæredygtighed er basis varer der ikke smides ud på grund af sæsoner og at det er produceret i en høj kvalitet med lang holdbarhed.

rejsrejsrejs

RejsRejsRejs

Hos RejsRejsRejs er vi vilde med at rejse. Vi er hele tiden på jagt efter nye rejsemål, nye rejseformer og ny rejseinspiration. Heldigvis er der masser af inspiration derude i blogs, billeder og billetter, og man kan bruge meget tid på at lede efter det, der lige netop passer til en selv. Derfor har vi skabt RejsRejsRejs.dk, hvor vi samler alt det vigtigste til dig, der er vild med at rejse. RejsRejsRejs er et internationalt rejsemagasin med base i København, og er i dag Danmarks største online rejsemagasin og et aktivt rejsefællesskab. Hver måned når vi ud til 1/2-2 mio. rejseglade mennesker, og i de seneste par måneder til 2-2,5 mio. (Kilde: Analytics 2021, ikke-unikke brugere, samlet rækkevidde på tværs af kanaler). Du finder spændende og relevant rejseindhold på vores 12 egne kanaler, RejsRejsRejs.dk, nyhedsbrevet, 8 sociale medier og 2 apps, og derudover er vi en del af 2 nordiske medie-netværk samt har en stor synlighed på Google.

Nordic Compassion

Nordic Compassion

Nordic Compassion tilbyder professionel træning i empati og compassion. Empati kan trænes, og det er vigtigt især for alle i sundhedsvæsenet og i brancher hvor relationer er et nødvendigt udgangspunkt for at løse hovedopgave. Nordic Compassion har særligt fokus på sundhedspersonale der ønsker at undgå empati træthed, stress- og belastningsreaktioner. Udgangspunktet er det evidensbaserede Mindful Self-Compassion (MSC) kursus. Helle Laursen underviser på internationale kurser i hele verden, inklusiv på Teacher Training for de der vil bruge Compassion professionelt. I Danmark laver hun workshops på institutioner og i organisationer med fokus på at undgå empati træthed og øge relationskompetencer og følelsesmæssig styrke.

GoBoat

GoBoat

GoBoat blev startet i Københavns Havn i 2014 for at demokratisere gode, bæredygtige oplevelser på vandet. Siden da er GoBoats små picnicbåde blevet allemandseje. Først i Danmark og senere rundt om i verden. Bådene er tegnet af Carl Kai Rand. Senest er GoBoat i gang med at udvide med flydende sauaner på vandet som vinteroplevelser. Bæredygtighed er en del af GoBoats DNA, hvorfor bådene sejler på elektricitet – og når muligt elektricitet, der genereres via sol, vind og vand. I midten af båden er et stort bord, hvor gæster kan nyde en lækker picnic til søs. Hos GoBoat har ambitionen altid været at danne rammen for mere end blot en sejltur, men i lige så høj grad en social oplevelse for familie og venner. Derfor har virksomheden gennem årene afholdt alt fra skaldyrsmiddage, koncerter på vandet, events med fokus på at fjerne affald fra vandet, lysinstallationer i forbindelse med lysfestivalen og meget mere. GoBoat findes i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Australien med flere lande på vej. GoBoat er 100 procent danskejet.

Tonerland

Tonerland

Tonerland.dk er en dansk webshop som blev startet i 2008 med fokus på salg af billig Blæk og lasertoner til danskerne. Vi tilbyder printerpatroner til alle de kendte mærker som HP, Canon, Brother, Epson, Xerox, Samsung og mange flere. Tonerland.dk er godkendt af E-mærket og går op i god kundeservice! Vi tilbyder hurtig levering af lagervarer – 97% af alle ordre er afsendt indenfor 24 timer. Tonerland.dk tilbyder også afhentning af vare i vores butik på Grenåvej 11 – 8960 Randers SØ

Il Senso

Il Senso

Ilsenso er vin, lækre madopskrifter, køkkenudstyr og meget mere. På Il Senso skal vin og mad skal passe sammen. Det er vores opfattelse at rigtig mange danskere nyder god mad og gode vine uden at forholde sig til, om tingene komplimenterer hinanden. Og det er synd!. Samtidig skal det være sjovt at være i køkkenet og tilberede maden. Derfor tager vi af og til lækkert køkkenudstyr under luppen og giver dig vores bedste anbefalinger til, hvordan du kan gøre madlavningen lidt sjovere.

Dinero

Visma Dinero

Dinero er et gratis regnskabsprogram til små- og mellemstore virksomheder. Du kan oprette dig uden brug af kreditkort og styre hele din virksomheds regnskab. Vælger du at opgradere til Dinero Pro, får du en lang række fordele, som vil gøre det endnu nemmere at klare regnskabet. Mange af vores brugere er freelancere, håndværkere eller behandlere med en enkeltmandsvirksomhed eller anpartsselskab, men du kan bruge vores program, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Toppricer

Toppricer

Toppricer er en af Danmarks største sammenligning platforme, hvor du kan få et overblik over et væld af produkter, der sælges på det danske marked. Vi finder ikke bare de bedste produkter til den bedste pris – vi hjælper dig også godt på vej med produkt- og forbrugerguides, så du kan finde de bedste produkter til de bedste priser.

Senior24

Senior24

Senior24.dk er en dansk webshop, som sælger hjælpemidler til glade seniorer. Vi har et bredt sortiment i rollatorer, indkøbsvogne, bademøbler og andre hjælpemidler, som alle bidrager til, at du som senior kan fortsætte med at leve et aktivt og selvhjulpent liv.
Mange af produkterne på senior24.dk er udvalgt med særlig fokus på kvalitet og design, da vi ikke mener, at man skal gå på kompromis med æstetikken, bare fordi det handler om hjælpemidler.
På senior24.dk er der altid gratis levering til din hoveddør indenfor 1-2 hverdage, når du køber for over kr. 600,-.

Mshop

Mshop

Med mere end 35 års erfaring inden for sex og er vi stolte af at have hjulpet mere end 1,5 million kunder mod et bedre sexliv. Vi arbejder med en vision om at inspirere- og hjælpe vores kunder på vej mod et selvkærligt, stimulerende og sundt seksuelt helbred – overordnet med målet om at skabe en ærlig tilværelse med kærligheden i fokus, både til os selv og andre. I lyset af den hjerteskærende situation, ønsker vi at være med til at hjælpe de modige mennesker, som i disse tider oplever for lidt af netop dét vi arbejder med til hverdag; kærligheden.

BrandSome

BrandSome

Fullservice marketingbureau hvor du kan få samlet din online markedsføring ét sted til priser der er til at forstå. Uanset om du har brug for grafisk arbejde, webdesign eller annoncering er timeprisen den samme, og billigere jo flere timer du køber. Vi har desuden udviklet et univers med intensive onlinekurser i markedsføring du kan tage i dit eget tempo. Der er skåret alt det overflødige fra og du lærer hvordan du implementerer det hele via vores step-by-step gennemgang.

Saga Massage

Saga Massage

Vi ønsker at skabe dybere velvære for vores klienter med unikke massageoplevelser. Dybere velvære med nordisk massage. Oplev en unik Saga Massage behandling, der er baseret på traditionelle vestlige og nordiske massageteknikker ~ en skøn kombination af dybdegående fysiurgisk massageterapi, geotermisk terapi, bindevævsmassage, stimulerende sportsmassage og meditativ wellness massage.

ChemDry NV

ChemDry NV

ChemDry NV er eksperter i tæppe- og møbelrens samt behandling af gulve, fliser og klinker. ChemDry NV benytter kun skånsomme produkter, der ikke blot er mere miljøvenlige end traditionelle renseprodukter, men også efterlader det behandlede renere og pænere i længere tid. Den gode kvalitet kommer af mere end 25 års erfaring inden for rens af tæpper, møbler, fliser og gulve samt en grundig oplæring af alle serviceteknikere. ChemDry servicerer i dag et bredt udsnit af privatpersoner og virksomheder på Sjælland.

Briix Marketing

Geniale Gaver

Briix Marketing er et mindre marketing bureau drevet af Nick Brix. Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med annoncering på de sociale medier samt affiliate marketing. Udover at administrere annoncering på de sociale medier for kunder, bruges kompetencerne også på at drive en række affiliate hjemmesider internt i virksomheden. Blandt andet driver bureauet en af Danmarks største gaveguides, genialegaver.dk, som blev startet i 2020. Her kan besøgende nemt og effektivt finde gode gaveideer til enhver modtager, og enhver anledning.

Roskilde IT

Roskilde IT

Roskilde IT blev grundlagt i 2009 af David Gam Jensen, og har siden 2012 været en erhvervsvirksomhed. Kunderne er små og mellemstore virksomheder som Roskilde IT typisk servicerer i rollen som systemadministratorer, hvor vi blandt andet har ansvaret for søgeoptimering, netværksopsætning, sikkerhed, samt daglig vedligeholdelse. Skriv til David Gam Jensen.

Mammashop

Mammashop

Mammashop.dk sælger babyudstyr, legetøj og interiør til børneværelset. Shoppen tilbyder et nøje udvalgt sortiment af fagpersoner fra branchen. Mammashop har derfor hjulpet med at træffe de første beslutninger som gravid/nybagt forældre ved kun at have et produktudvalg bestående at det absolut bedste der findes på markedet. Vi elsker medmenneskelighed, bæredygtighed og sikkerhed!

Delikatessehuset

Delikatessehuset

Delikatessehuset er en af landets førende online gaveshops med et stort udvalg af smukke gavekurve med nøje udvalgte specialiteter og delikatesser af branchens ypperste kvalitet. Der er rig mulighed for at sammensætte en personlig gave, hvor man selv vælger hvilke varer, der skal indgå. På den måde bliver gaven skræddersyet, så den passer perfekt til modtageren.
Vi samarbejder med både store virksomheder og lokale ildsjæle i branchen, og du vil altid kunne finde nye lækre varer i sortimentet uanset om du handler luksus til dig selv eller andre. Vi er din garanti for levering af smukke gaver, som vil bringe glæde, dér hvor de kommer frem.

Gastroudstyr.dk

Gastroudstyr.dk

Gastroudstyr.dk har et stort udvalg af professionelt storkøkkenudstyr og storkøkkeninventar. Som virksomhedsejer kan man nemt og hurtigt overskue de forskellige produkter og mærker, og finde frem til lige præcis det udstyr, man står og mangler. Hvis man er i tvivl om hvilket storkøkken udstyr man skal have kan vi altid hjælpe på telefonen og mail, vi svarer inden en time. Vores mål er at du skal være tilfreds og det har vi arbejdet på hver dag siden 1972. Når du handler storkøkkenudstyr og storkøkken inventar hos Gastroudstyr.dk er du sikret personlig betjening og et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet, udstyr vi kan stå indenfor, er god kvalitet og er af international kendte brands.

Gloria Mundi Care

Gloria Mundi Care

Gloria Mundi Care forhandler innovative velfærdsteknologier og designerhjælpemidler, der bidrager til en nemmere hverdag for personer med funktionsnedsættelser. Vi finder de spændende hjælpemidler over det meste af verden, og vi lægger især vægt på, at produkterne har et elegant design og bidrager til, at brugerne i større kan være selvhjulpne i hverdagen. Hjælpemidlerne kan fås i vores danske og svenske webshops.

Dealicious

Dealicious

Dealicious Danmark, er en moderne livsstils shopping platform med alt hjertet begærer for den modebevidste mand og kvinde i alle aldre. Produkt sortimentet inkluderer living og hjemme dekoration, køkken udstyr, bar og glas, alt til borddækningen, bestik, samt smykkeskrin, smykker, ure og et spændende udvalg til den lille guldklump i familien. Dealicious Danmark tilbyder et bredt sortiment og udvalg til overkommelige priser til alle rum i hjemmet og alle i hele familien. Gå på opdagelse i en inspirerende verden af klassisk og tidløst design.

Vi har skrevet en artikel om inspirationen til indsamlingen på iværksætter magasinet.

No votes yet.
Please wait...