Om Kristian Bradsted

  • Cand. scient i idræt & sundhedAftenshowet - medium
  • Over 10 års praktisk erfaring
  • Underviser ved Institut for Idræt & Biomekanik, SDU
  • Underviser ved Fitness Institute
  • Selvstændig personlig træner og træningspecialist
  • Tilknyttet Dansk Squash Forbund som fysisk træner
  • Kendt fra Aftenshowet og Ha’ Det Godt på DR1

Til trods for at jeg efterhånden flere steder har fået mærkatet “ekspert”, så ser jeg mig selv som en fagperson under udvikling. Jeg elsker at lære og lære fra mig – for mig at disse to ting tæt forbundet. Det er blandt andet en af grundene til at jeg har denne hjemmeside.

Udover mine underviserstillinger ved Syddansk Universitet og Fitness Institute, så forsøger jeg også at formidle nyt om sundhed og træning her på Fitness-blog.dk. Jeg blev en del af Fitness Blog i slutningen af 2012, hvor jeg skulle være den primære bidragsyder til indhold. Men Fitness Blog har i dag udviklet sig til at blive min personlige blog og hjemmeside.

Jeg har efterhånden tilbragt mange år i fitness- og sundhedsbranchen. Jeg oplever generelt at mange mennesker har svært ved forstå eller anvende den nyeste viden om sundhed og fysisk træning. Derudover møder jeg mange myter og misforståelser hos folk med interesse for fitness og sundhed. Alt dette resulterer i at mange mennesker er ineffektive i deres træning og i deres forsøg på at blive sundere.

Jeg føler at jeg står i en særlig position, hvor jeg med en bred og dybdegående faglig viden, kombineret med mange års praktisk erfaring, forsøger at give letforståeligt og brugbart rådgivning – både for enkeltpersoner, såvel som grupper og større forsamlinger.

Du skal være velkommen til at kigge rundt på min hjemmeside og kontakte mig, hvis der er noget, som du ønsker min hjælp til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Om Kristian Bradsted, 5.0 out of 5 based on 2 ratings