Endnu en helt genialt trænings app til din iPhone

iPhone3 Jeg testede igår endnu en trænings applikation til min iPhone, som hedder Runtastic.  Jeg var meget imponeret og jeg bliver derfor nødt til at dele det med jer andre. Jeg har tidligere anbefalet fitness applikationer til iPhonen, men Runtastic fortjener en tråd for sig selv. Runtastic er velegenet til løbere, cykelryttere, gågængere og alt andet motion hvor distance og fart er en vigtig faktor. Læs med videre og se hvordan min test gik og hvorfor jeg er så imponeret over Runtastic..

Funktioner og min test af Runtastic

Udviklerne bag Runtastic har blandt andet skrevet følgende om applikationen:

“With runtastic on your device, never again will you have to purchase individual gadgets to monitor your progess”

Med Runtastic får du en applikation som giver dig:

– GPS tracking af din rute, som udover at vise ruten på et kort, også giver dig oplysninger om tid, distance, fart osv.

– Træningshistorik. Historie/Dagbog over alle dine sessions.

– Stemme feedback i løbet af turen, som infomerer dig om distance, tid og fart.

– Integration med iPod. Det vil sige du kan høre musik, mens du stadig får din feedback undervejs på turen, da lyden bare bliver skruet ned i de 4-5 sekunder.

– Integration med facebook – Upload din historik på facebook og vis dine venner hvad du lige har gennemført.

Du får selvfølgelig også et rigtig fedt overblik over turen bagefter. Det har jeg taget screenshots af, så i kan se hvor fedt det egentlig er:

IMG_0512 IMG_0513 IMG_0514 IMG_0515

Og så koster pro udgaven kun 36 kroner

Både den gratis version, som indeholder en del reklamer og har diverse begrænsninger, samt pro-versionen til 36 kr, kan hentes fra Apples App Store, som du nok allerede har regnet ud. Jeg startede selv med den gratis version, men har i dag opgraderet, selvom jeg nok ikke får brug applikation lige foreløbig.

Det skal lige siges at jeg på ingen måde bliver betalt for at anbefale Runtastic eller andet i den stil, selvom det sikkert godt kan lyde sådan. Det er en 100% uafhængig anmeldelse af en super applikation.

God træning!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.