Gratis E-bog om Træning. 45 sider fra mig til dig!

Jeg har skrevet en bog til dig, om hvordan jeg mener begyndere og lettere øvede skal træne for at opnå imponerende resultater – hurtigt, sikkert og naturligt. Den er på 45 sider og den er helt gratis. Hent den her.

Kender du nogen som kan have glæde af bogen, så send dem bogen i en email hér.

Bogen er på en måde en forkortet notatbog over alt det jeg har lært om træning og sundhed over de sidste 4-5 år, men med fokus på hvordan du opbygger muskelmasse og holder fedtprocenten nede. Jeg er pt. selv langt nede i kælderen træningsmæssigt, da jeg har en ret grim skulderskade, som sammen med mit rejseri har gjort at jeg ikke har trænet overhovedet de sidste 3-4 måneder. Når jeg ikke selv træner, har jeg svært ved at skrive artikler om træning til dig. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, og som et plaster på såret til mig selv (og måske dig), har jeg valgt at du skal have min e-bog om træning helt 100% gratis, lige her på Fitness Blog.

Bogen er IKKE en universel guide til træning, jeg garanterer IKKE at det jeg har skrevet er rigtigt og jeg tager intet ansvar i forhold til brugen af de råd jeg giver i bogen. Derimod vil jeg gerne ligge hovedet på blokken, og påstå at alle nybegyndere og lettere øvede “trænere”, vil opnå meget hurtig og meget tydelig fremgang, hvis de følger bogen, på den måde som den er tiltænkt at blive fulgt.

Du kan hente min bog, som jeg har valgt at kalde:

Større, Stærkere og Sundere – Hurtigt, Sikkert og Naturligt lige HER!

PS. Du er velkommen til at linke til bogen alle steder du kommer på internettet. Og du må downloade den, rundsende den, printe den osv. Det eneste du ikke må gøre er at redigere i den.

No votes yet.
Please wait...