Nu er det lettere at følge Fitness Blog!

nyhedsbrevNu har Fitness Blog fået et meget bedre nyhedsbrev, så du aldrig mere går glip af nye spændende artikler og projekter! Læs med videre og se hvad vi nu kan tilbyde..

Nu også med en gratis gave

Først en erkendelse: Vores gamle nyhedsbrev var simpelthen for kedeligt.
Derfor har vi nu sørget for at jeg kan sende gode, spændende og flotte nyhedsbreve til dig, sådan at du aldrig går glip af noget.

Missionen med det nye nyhedsbrev er altså kort sagt, at holde alle læsere opdateret! Jeg giver dig mit ord på, at jeg aldrig vil sende unødvendigt spam, og du kan stole trygt på, at jeg aldrig giver din email adresse videre.

Det er ikke alt: Vi har valgt at sende en gratis gave med til dig, hvis du tilmelder dig vores nye nyhedsbrev. Gaven består af en fin lille pdf-fil, med mine 8 bedste træningstips, som kan være med til at kickstarte dine træningsresultater.

Tilmeld dig idag

Jeg håber du vil bruge de to til tre sekunder det tager at skrive din mailadresse ind i feltet og trykke tilmeld. Det er den bedste måde du kan sikre at du følger med på Fitness Blog.

Er du en af de hurtige, som allerede er tilmeldt det gamle nyhedsbrev, og som derfor ikke modtager den gratis gave, så send mig en mail på lasse@fitness-blog.dk, med din tilmeldte email-adresse, så sender jeg dig gaven, sådan at du ikke bliver snydt.

God tilmeldingslyst, jeg glæder mig til at skrive med dig! :)

Du kan tilmelde dig i sidebaren til højre eller under indlægget her:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)