Personlig træning ved Kristian Bradsted

Personlig træning er for dig, som har brug for hjælp til at opnå dit mål med træning. Har brug for hjælp til at komme i gang og få trænet effektivt? Eller er du allerede i gang, men har brug for at tage din træning til nye højder?

Uanset dit udgangspunkt eller mål, så skal du være klar til at arbejde med dine svagheder gennem personlig træning med mig. Du vil få hjælp din målsætning, så vi sammen kan arbejde målrettet og finde den rette vej frem for lige netop dit mål.

Jeg tager udgangspunkt i dig, samt i dine behov og ønsker. Det vil vejledningen og træningen afspejle. Dit træningsprogram og -plan vil være lavet specielt til dig.

På min personlige hjemmeside (se link herunder) kan du se hvad jeg kan tilbyde af personlig træning. Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvis man er interesseret i et personlig træningsforløb hos mig.

Se priser og hvilke personlige træningsforløb, som jeg tilbyder, på min personlige hjemmeside her [link til KristianBradsted.dk – Sundhedsoptimering]

Træningen foregår som udgangspunkt i CCS Training Center i Odense.