Beregn ligevægtsindtag

Her kan du beregne dit ligevægtsindtag

Her på bloggen er der ofte blevet talt om begrebet ligevægtsindtag. Det kan være en utrolig vigtig faktor at kende dit ligevægtsindtag, hvis du vil opnå gode resultater med din træning. For at gøre det hele endnu nemmere for Fitness-blog.dk’s læsere har vi derfor fået lavet en smart lille beregner, som kan finde dit ligevægtsindtag, samtidig med at den kan tilføje dit ønskede overskud/underskud.

Det eneste du skal gøre er at udfylde skemaet og trykke på “Udregn“. Det er meget vigtigt du er præcis i din indtastning og at du hverken over- eller underdriver dine tal. Beregneren er ikke universel, men kan give dig et vejledende estimat af dit energibehov.

Udregneren tager udgangspunkt i Benedict-Harris formlen, men vi har dog lavet nogle små ændringer. Kom gerne med din vurdering af beregneren – virker den?

 

 

Ønsker du at vide mere?

Uanset om du har udregnet dit ligevægtsindtag fordi du gerne vil tabe dig eller øge din muskelmasse, så har vi her på fitness-blog gennem tiden skrevet mange artikler og lavet flere videoer omkring disse emner. Tryk på emnerne her under for at vide mere om:

Vægttab

Muskelvækst

 

VN:F [1.9.22_1171]
Bedøm artikel:
Rating: 4.4/5 (76 votes cast)
Beregn ligevægtsindtag, 4.4 out of 5 based on 76 ratings