Lavt blodtryk – Hvad er farligt ved det?

Jeg har ALT for lavt blodtryk. Idag var jeg til læge igen, så her kommer en lille historie fra det virkelige liv!

Forhistorie

Jeg var i uge 45 et smut hos min lokale læge, fordi jeg i længere tid havde haft problemer med svag hovedpine og træthed. Jeg havde aldrig selv tænkt over det som et problem, lægen skulle interessere sig for, men min mor fik mig lokket afsted.

Jeg fik fortalt min kære læge om problemet om han fik gang i nogle blodprøver plus en blodtryksmåling. Blodprøvene kunne jeg få svarene på 2 uger efter, når jeg var vendt hjem fra ferie, mens resultatet fra blodtryksmålingen blev leveret samme dag. Den viste at mit blodtryk var meget lavt, hvilket jeg troede var godt. Det virkede heller ikke som om lægen ville give mig anden opfattelse, så jeg kørte hjem igen og tænkte ikke mere over det.

Status

Idag var jeg så tilbage hos lægen for at få svaret fra min blodprøve. Alt var som det skulle være, hvilket jeg også stærkt havde regnet med.
MEN!
– Lægen målte igen idag mit blodtryk og idag kom der andre boller på suppen. Jeg havde et “umådeligt lavt blodtryk”. “Du bliver 110 år gammel, men jeg tror vi har fundet grunden til dine problemer”. Et for lavt blodtryk skulle efter sigende være skyld i let hovedpine i lange perioder, træthed og det at jeg bliver svimmel når jeg rejser mig fra siddende eller liggende position.

Så nu vil han tage 3 andre tests om en uge plus han fik en urinprøve frisk leveret idag! Så må vi se hvad de viser..
I mellemtiden skulle jeg spise en masse salt på min mad, det skulle åbenbart forhøje blodtrykket lidt.
Er der nogle af jer der “lider” af for lavt blodtryk, så smid hellere end gerne en kommentar.

Lavt blodtryk

Læs mere om emnet her!

PS. jeg kan desværre ikke informere jer om mit præcise blodtryk. Det fik jeg aldrig at vide :/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (53 votes cast)
Lavt blodtryk - Hvad er farligt ved det?, 3.5 out of 5 based on 53 ratings