Om bloggen

Fitness-Blog blev stiftet i 2007 af Lasse Kjær og Anders Saugstrup. I slutningen af 2012 kom Kristian Bradsted ombord og blev ansvarlig for siden. Fitness-Blog ejes i dag af Lasse, Anders og Kristian.

Om Kristian BradstedKristianBradsted

Uddannet cand.scient i idræt & sundhed

Jeg oplever at personer, der ønsker at komme i bedre form og blive sundere, ofte er ineffektive i deres træning og træffer de forkerte valg i dagligdagen. Dette sker ofte fordi de mangler den rette information og vejledning i hvordan den information skal anvendes. Jeg forsøger derfor at formidle min viden på området efter bedste evne – både her på Fitness-blog, men også i min rådgivning af privatpersoner.

Udover at drive fitness-blog.dk er jeg også:

  • Personlig træner og sundhedskonsulent
  • Ekstern underviser ved Institut for Idræt & Biomekanik ved Syddansk Universitet
  • Underviser og censor ved Fitness Institute
  • Tilknyttet Dansk Squash Forbund som fysisk træner

Jeg forsøger at koble min videnskabelige baggrund med mine mange års praktisk erfaring, og jeg hjælper derved mine private klienter til at opnå deres mål gennem støtte og rådgivning, samt ved at give dem de rette værktøjer. Jeg finder det utrolig tilfredsstillende, når jeg oplever mine kunder, ikke kun opnå deres mål, men undervejs bryde dårlige og usunde vaner og erstatte dem med en ny og sund livsstil og derigennem forandre sig som mennesker.

Personlig træning

Jeg tilbyder personlig træning og sundhedsrådgivning. Jeg er bosat i Odense og foretrækker at mødes ansigt til ansigt og vejlede mine kunder. Der er dog mulighed for at få min hjælp online via skype og via Fitbird og deres eksklusive app. Se mere om online personlig træning her.
Hvis du bor på Fyn eller har mulighed for at komme til Odense, så kan du læse mere om min personlig træning her.

Foredrag & workshops

Jeg elsker at formidle den viden og den praktiske erfaring, som jeg sidder inde med. Jeg har derfor arbejdet med undervisning i flere år og har erfaring med at formidle min viden på flere forskellige niveauer. Hvad enten det er foredrag henvendt mod motionister, oplæg og workshops for sundhedsfaglige eller undervisning på universitetsniveau.

Læs mere om hvilke foredrag og workshops, som jeg kan tilbyde her.

__________

Kontakt:

Fitness Blog v/ Kristian Bradsted
Islandsgade 12
Odense C
Tlf: 29 24 76 60
kristian@fitness-blog.dk

Gæsteskribent?

Har du din egen blog og kunne du godt tænke dig at komme ud til et større publikum eller sidder du bare inde med noget viden omkring træning og sundhed, som du gerne vil have ud til en masse andre? Så har du muligheden for at skrive på fitness-blog som gæsteskribent.

Hvis det lyder som noget du kunne tænke dig, så skal du være velkommen til at kontakte Kristian via den ovenstående mailadresse.

Affiliate marketing

At drive en hjemmeside som fitness-blog er ikke uden omkostninger. Udover udgifter til at udvikle og vedligeholde hjemmesiden, så bruges der tid på at skrive artikler, lave videoer og besvare spørgsmål i kommentarfelterne.

Som du kan se, er der ingen reklamer at finde på fitness-blog. Vi gør dog nogle steder brug af affiliate links til produkter, som vi enten anmelder, anbefaler eller som vi mener at vi kan stå inde for.

Køber du et produkt gennem et affiliate link, så støtter du samtidig Fitness Blog, uden at du skal betale mere for produktet hos forhandleren.

Vi vil dog gerne understrege at vi ikke bruger affiliate links til hvilket som helst produkt eller forhandler. Ligesom det heller ikke ændrer indholdet af vores artikler, videoer og anmeldelser, og dermed vores holdning, til produktet, som der evt. linkes til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (15 votes cast)
Om bloggen, 4.5 out of 5 based on 15 ratings