Foredrag & workshops

Herunder kan du se den undervisning, som jeg tilbyder.Du vil kunne finde foredrag og undervisning i form af workshops med specifikke emner.

Der er også mulighed for at jeg kommer ud og holder et oplæg, foredrag eller en workshop om et specifikt emne efter dit ønske. Har du et emne i tankerne, så kontakt mig og så er jeg sikker på at vi kan finde ud af en løsning.

Foredrag2-1

Effektivt og sundt vægttab med styrketræning (foredrag)

Mange benytter sig at udmagrende slankekurer og timevis af kredsløbstræning. Dette er sjældent den sundeste og mest effektive måde at tabe sig på – særligt hvis vægttabet skal holdes på sigt. Foredraget giver deltageren en brugbar viden, en fremgangsmåde for træningen, samt specifikke øvelser for optimalt vægttab og fedtnedbrydning.

Styrketræning for særlige målgrupper (undervisning/workshop)

Workshoppen henvender sig primært til i forvejen uddannede fitnessinstruktører, trænere eller træningsvejledere (f.eks. i fitness centre eller foreninger). Du vil modtage undervisning og praktisk anvendeligt træningsrådgivning i styrketræning af:
– Børn og unge
– Gravide
– Ældre

Undervisningen behøver nødvendigvis ikke at omfatte alle 3 målgrupper, men kan sagtens være forbeholdt en eller to af målgrupperne.
Workshoppen vil give dig viden om de fysiologiske forhold, der gør sig gældende for de specifikke målgrupper og hvad det vil medføre rent praktisk i forhold til styrketræning for disse målgrupper og vejledningen/undervisning af dem.

Avanceret styrketræning (undervisning/workshop)

For personer, der har en grundlæggende viden om styrketræning og fysiologi. Foredraget indeholder bl.a. mere dybdegående viden om hypertrofi, udvikling af styrke og eksplosivitet, samt træningsplanlægning, træningssystemer og periodisering. Undervisningen kan udvides med en praktisk praktisk gennemgang og undervisning i styrketræningsøvelser.

Grundlæggende styrketræning (undervisning/workshop)

For personer, som er interesserede i fysisk træning, samt for studerende indenfor de sundhedsfaglige uddannelser. Der bliver bl.a. gennemgået simpel anatomisk og biomekaniske principper, træningssammensætning og øvelsesrækkefølger, samt gennemgang grundlæggende bevægelser i styrketræning (det kan udvides med en praktisk gennemgang, hvis faciliteterne er tilstede)

Prisen på foredrag/undervisning varierer alt efter tid, emne og antallet af personer, der deltager. Kontakt mig for at høre nærmere.

Er du interesseret i at booke mig til et foredrag eller en workshop, så kontakt mig her.